Skyscraper City Forum banner
1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #1 ·* Ne shkurt te vitit 2011 ka rifilluar puna per ndertimin e godinave te tjera ne plazhin e Velipoje
vazhdimsi e projektit paraardhes,ato ndodhen ne katin 3 te ndertimit dhe puna vazhdon.

http://www.saitfishta.com/
 
  • Like
Reactions: Pirro_E7

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #3 ·
  • Like
Reactions: Pirro_E7

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #4 ·
  • Like
Reactions: L1nk1g and Albinfo

·
Registered
Joined
·
824 Posts
Me sa di une ato kane mbaruar dhe kompleksi tashme ka 14 pallate te perfunduara, 7 nga secili krah dhe duket shume bukur aty, uroj te behen edhe te tjere, qe te marre nje pamje europiane sa me shume ky vend
 
1 - 13 of 13 Posts
Top