SkyscraperCity banner

1 - 20 of 31 Posts

·
Registered
Joined
·
602 Posts
Nici nu stiu romanii ce au de vazut ... au lucrat anii acestia si au scos-o la 'suprafata' , au slefuit-o, an de an s-a vazut evolutia lucrarilor si arata extraordinar!
Muzeele nu trebuiesc ratate, documentele unirii .. figuri de ceara cu tarani etc
Eu le recomand insa sa puna din nou pomi cel putin in zonele largi de alei fiindca nu vor sterge deloc din frumusetea cladirilor.Cam aceasta era cetatea - ma refer la partea din fata catedralei cu parcul care a 'disparut' in urma lucrarilor ample ce au dus la 'aparitia' zidurilor vechii cetati.


Si cetatea vazuta in planul lateral cu Catedrala.
 

·
Registered
Joined
·
2,988 Posts
Investiția „Zewa” se mută de la Sebeș la Dej. Vezi ce efecte are respingerea de către consilieri a proiectului de hotărâre pentru vânzarea terenului

Investiţia Zewa de la Sebeş se va muta la Dej după ce Consiliul Local Sebeș a respins proiectul de hotărâre prin care urma să scoată la licitație un teren pe care compania suedeză urma să constriască o nouă linie de producție. Investiția de 150 milioane euro care urma să fie făcută pe terenul de 3,6 hectare, ar fi creat 100 de noi locuri de muncă.
SURSA
Ceva nu pusca.
 

·
Banned
Joined
·
957 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Am inteles ca la Sebes a inceput constructia controversatei instalatii de formaldehida din cadrul KRONOSPAN. Aveti cumva idee cine e antreprenor?
 
1 - 20 of 31 Posts
Top