SkyscraperCity banner

21 - 31 of 31 Posts

·
Registered
Joined
·
8,117 Posts
Selgros investește peste cinci milioane de euro la Alba Iulia
Selgros investește peste cinci milioane de euro în construcția unui magazin la Alba Iulia, primul din ultimii patru ani. Suprafața totală a acestuia este de peste 19.000 de metri, în timp ce suprafața construită va fi de 6.500 de metri.
Magazinul va avea parter şi etaj I parţial, iar magazinul va avea şi 200 de locuri de parcare, din care 50 pentru angajaţi şi 20 pentru autocamioane.
 

·
Banned
Joined
·
1,113 Posts
Ansamblul Palatului Principilor din Alba Iulia va fi restaurat

Ansamblul Palatului Principilor din Alba Iulia va fi restaurat din Regio-Programul Operaţional Regional 2014-2020: d-na viceprim-ministru Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, a semnat un contract de finanţare pentru conservarea, restaurarea şi valorificarea durabilă a Ansamblului Palatului Principilor din Alba Iulia – Centru Expoziţional Corp Principal E.

 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Este spatiu verde (exact in fata catedralei catolice-intrarea de V, principala), cum se poate vedea clar pe street view si diferite sferice de la utilizatori, din diferite perioade. De asta te-am trimis spre G. Maps.
Pe scurt, mai clar, se poate vizita pt. ca este spatiu public dar vezi doar iarba, nu au marcat fundatiile/resturile :)
 
21 - 31 of 31 Posts
Top