SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 745 Posts

·
Moderator
Joined
·
52,324 Posts

·
Moderator
Joined
·
52,324 Posts
sta fali imenu?
 

·
Banned
Joined
·
42 Posts
Super izgleda ima li naznaka da se rusi ova baraka lijevo od tibre. Ova slika je dokaz da Gras ima depo na perspektivnoj lokaciji I to oronule barake te lokacije trebaju prodati zajedno sa trolejbuskim depoom I napraviti napraviti na jeftinoj lokaciji Novu upravnu zgradu garaze depo I ostalo npr u hrasnici I za razliku u novcu moze se produziti tramvajska sina. Ne znam ko je vlasnik mupove zgrade kod importane Ali mi je smijesna prica da se hvale kako su obezbjedili 2 mil maraka za Novu zgradu onu lokaciju mogu prodati za finu love a novi mup bi trebao biti u rajlovcu sa prikljuckom na obilaznicu I ne znam gdje je smjestena specijalna jedinica mup ks Ali je smijesno kad su neke demonstracije u sa vidimo golfove I krezube dede a u bg recimo vodene topove tenkove I slicno pa mup nije u stanju grupu gradjana da sprijeci da zapali predsjednistvo cime bi obezbjedjivali recimo jednog dana gay paradu u sa ili pocetak nove opsade
 

·
Moderator
Joined
·
52,324 Posts
Alipašin Most - Алипашин Мост | Redevelopment

Ma pisao sam i na stranici za moderaciju, pa sam mislio da si već vidio. Samo eto kao može da se promijeni u ovu verziju. :)
sporo sam ti ja,

nisam doso do te stranice :D
 

·
Registered
Joined
·
4,925 Posts
Discussion Starter · #9 ·
ti zaista misliš da je RP sveto slovo
Mislim da će ovako ostati kako i jeste, nažalost
Ja još uvijek ne razumijem, da li bi Tibra propala da je doneseno ovakvo rješenje.

Dakle zadnja zgrada da ostane u dužini U lamele, a ona sljedeća zgrada, ako želi investitor da je napravi, mora otkupiti sve u onom okolo.

Sve izvan ovoga je živa nakarada i na sreću nije u prvom planu, pa se i ne vidi dobro, ali svakako pravi nakaradu od samog naselja, što nije moralo biti.

Meni se ostatak ovog RP-a uglavnom sviđa.

 
1 - 20 of 745 Posts
Top