Wreszcie !!!!!! :banana: czekając na ten wątek przejrzałem ponownie 100% pierwszego i ok 75% drugiego twojego wątku z Ameryki Pd 
Nie będzie Iquitos ?!
Nie będzie Iquitos ?!
Niestety, zabrakło czasu, bo podróżowałem z osobą/osobami, które nie były jeszcze w Peru i nie miały ciśnienia na Iquitos. No a gdyby był czas, to pewnie zabrakłoby forsyNie będzie Iquitos ?!
Nazca jest bonusemA bonus? Miałeś przesiadkę w fajnym miejscu?![]()
Jeżeli chodzi o zróżnicowanie natury, to pewnie ma rację. Choć ja tam do dżungli się nie pchałem, jakoś mnie nie ciągnieNa marginesie: czytałem ostatnio wywiad z jakimś podróżnikiem [nazwisko uciekło] i ten zapytany o ulubione kraje wskazał Ekwador, bo, jak twierdzi, jest w nim wszystko co najlepsze w Ameryce Pd skupione na niewielkim obszarze.
Prawda to?![]()
Zgadza sięCzy mi się zdaje, czy już trzeci raz byłeś w Ameryce Południowej i ani razu w tropikalnym lesie deszczowym?![]()
Ja teraz podróżowałem część z koleżanką, część w czwórkę i małą część samemu. Problemów żadnych nie było. Spotkałem też dość dużo osób jeżdżących samemu i zaczynam się coraz bardziej do tego przekonywać - choć może trochę nudno by było@decapi - a jak byś oceniał podróżowanie po Ameryce samotnie lub tylko we 2 [para]? Bezpiecznie czy szaleństwo?
1. Lima już była, gdzie som foty z Ekwador?Szczerze, to nie wiem, czy z ziemi coś widać
Znowu katedra w Limie