SkyscraperCity Forum banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
259 Posts
Ik weet niet of dit er iets met te maken heeft maar ik zag dit op teletext van RTVNH. Ik vind wel een interessant idee. In Wenen heeft men ook een nieuw park aangelegd tussen de oude en de nieuwe Donau en dat vond ik geslaagd.

AMSTERDAM Amsterdam bekijkt wat de mogelijkheden zijn voor een parkeiland in het IJ. Het stuk groen zou bij de noordoostelijke oevers van het water moeten komen. Ook wordt onderzocht of er een fietsbrug tussen Amsterdam-Noord en Zeeburg kan komen.
De plannen maken deel uit van een ontwikkelingsstrategie voor dit relatief nieuwe woon- en werkgebied in de stad.
Volgens wethouder Maarten van Poelgeest zijn de stedelijke wijken aan het water populair. Als de plannen kunnen worden uitgevoerd, wordt dit stuk stad een van de spannendste gebieden voor de toekomst, aldus Van Poelgeest.
bron: www.rtvnh.nl
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Dank voor jullie tijd en meedenken. Ik heb mijn plangebied al in de massages gezien ;) maar ik mag het zelf niet zeggen: hopend op jullie begrip.

Ik zal de plannen in wenen eens uitzoeken, ik wil er zelf een publijksterkker op realiseren maar welke funtie is erg moeilijk te bepalen. Nomaliter heb ik op een plan vaak kritiek maar als je zelf voor zón opgave staat is het wel knap lastig.

Erg bedankt voor jullie inzet. En blijf mee denken :)
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Ik weet niet of dit er iets met te maken heeft maar ik zag dit op teletext van RTVNH. Ik vind wel een interessant idee. In Wenen heeft men ook een nieuw park aangelegd tussen de oude en de nieuwe Donau en dat vond ik geslaagd.bron: www.rtvnh.nl
Bedankt voor je reactie, hebje voor mij een artikel of plaatsje van het nieuw aangelegde park in Wenen.
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top