SkyscraperCity banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Fagus Sylvatica
Joined
·
6,037 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Komt ie dan he,
Misschien hoort Groningen toch niet bij Nederland?
In het zonnettje bij het Noordeplantsoen. Nouja, zonnetje...Nieuwe woningen PaddepoelNieuwe woningen Reitdiep. Helaas blijven ze niet geel.
Rijkshogeburgerschool. Erg mooi gerestaureerd.
Geloof dat het vanaf hier het SChuiten Diep heet.Skyline vanaf VinkhuizenHet door 1 man gebouwde oudhollandsche Piratenschip valt de stad binnen...Vinkhuizen door de bomen
Dit noemt men wijkvernieuwing in Paddepoel. Vreemd eindresultaat ?Gelukkig is de buurt niet te beroerd een handje mee te helpen...Zwarte doos.Hoogbouw in aanbouw op zernike...Amen.
 

·
Your advertisement here?
Joined
·
6,815 Posts
In principe is de hele stad (behalve het oude centrum) één grote inbreidingswijk. Maar zoals het er naar uit ziet gebeurt het meeste in Paddepoel, aangezien daar de meeste (stuk of 4??) torens, naast de nieuwe laagbouw zijn gepland.
 

·
Fagus Sylvatica
Joined
·
6,037 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Yep, de terraswoningen aan de voorkant. Opzich zijn die letters in de gevel wel bijzonder, evenals de felle kozijn kleuren. Er ligt nog een leuk lapje grond naast voor de te bowuen woontoren! Ik zag m al helemaal voor me!
 

·
Stadtaffe
Joined
·
2,731 Posts
zien er best oke nog uit, die terraswoningen. alleen jammer dat ze zelfs nog lager zijn dan wat er eerst stond (die dingen die nu op andere plaatsen ook gesloopt worden)
 
1 - 12 of 12 Posts
Top