SkyscraperCity Forum banner

Ater Tower (Atek Adress) | KONAK (Yeni Kent Merkezi) | 27fl | 106m | Com

198295 Views 745 Replies 69 Participants Last post by  GUROLCJ
2

http://studiocaferakdeniz.com/work

Original post,


Sıra dışı bir 'tower' geliyor

Kavuklar'ın Chevrolet ve Opel bayilerinin bulunduğu otomotiv plazasının hemen yanındaki araziyi satın alan Atek Yapı, Atek Tower adıyla 25 katlı lüks ofis ve home ofisler için start verdi. 2012 yılının ilk aylarında başlayacağımız Atek Tower inşaatı 2013 yılının son ayında tamamlanacak.

http://www.yeniasir.com.tr/Ekonomi/2011/12/26/sira-disi-bir-tower-geliyor

Üstteki son hali olmayabilir, burada biraz daha tasarım var
http://www.yucesoyproje.com/calismalar_devam_eden_projeler_ovia_kule_projesi-l-1-sayfa_id-333-g_id-3152-id-40783
See less See more
  • Like
Reactions: 1
721 - 740 of 746 Posts
5
ismi Ater Tower olmus.












http://www.atertower.com/atertower


Proje artık tamamlandı. Diger baslıga gönderilebilir.
See less See more
  • Like
Reactions: 5
Mayıs 2018 diyorlar, tamamlanma tarihine. Henüz tamamlanan bir şey yok.
tamamlanmadı daha arka cephenin giydirmesi bitmedi.içerisi ne alemde onu bilmiyoruz ki cephe bitmeden onlarda bitmez
Kalitesiz bir fotoğraf daha, balkonlar ve tüm katlar ışıklandırılıyor.

See less See more
Bu isim sevdasi nedir anlamiyorum. Basitlik ve gorgusuzluk resmen. Binanin kalitesini dusuruyor
  • Like
Reactions: 2
hayır bide sanki çok yüksek bir şey gibi :) Girişine Ater tower yazınca okuyamayız diye korkuyorlar , o yüzden en tepeye yazıyorlar sanırım.

Okuyun arkadaşlar ayıp oluyor adamlara. okadar yazmışlar bu tepkiler niye?
  • Like
Reactions: 2
Ben müteahhit firma isimlerinin yazılmasına karşıyım ancak binaya verilen isimlerin(kibar ve estetik olması şartı ile) yazılmasına karşı değilim.
Şu an bile Ykm'ye geleceklere adres tarif ederken mistrali, ege perlayı bilmeyen çok insan var.
Neyse ki folkart ikizlerini çoğu insan öğrendi artık.
Benim anlamadigim bu binalarda isi olanlarin hala herhangi bir maps uygulamasini ya da sayfasini kullanamiyor olabilme ihtimali.. bence bu ihtimal sifir.. kaldi ki eskiden nasil buluyordu adresleri bu bina ismini tepesinde gormeden bulamayan insanlar.. ya da bugunlerde adres ararken binalarin tepelerindeki isimleri okuyarak mi buluyorlar?! Binalarin ustundeki isimleri okuyarak adres bulan varsa soyleyecek lafim yok.. araba kullanirken gokyuzunde isim aramak da eglenceli olsa gerek :)
  • Like
Reactions: 1
Benim anlamadigim bu binalarda isi olanlarin hala herhangi bir maps uygulamasini ya da sayfasini kullanamiyor olabilme ihtimali.. bence bu ihtimal sifir..
O kadar çok var ki. Çok basit işlemler için bile internet benkacılığı veya bankamatik kullanmak yerine halen bankalarda saatlerce bekleyen insanlardan bahsediyoruz.

kaldi ki eskiden nasil buluyordu adresleri bu bina ismini tepesinde gormeden bulamayan insanlar.. ya da bugunlerde adres ararken binalarin tepelerindeki isimleri okuyarak mi buluyorlar?! Binalarin ustundeki isimleri okuyarak adres bulan varsa soyleyecek lafim yok.. araba kullanirken gokyuzunde isim aramak da eglenceli olsa gerek :)
Amaç adres ararken bina tepelerinde isim aranması değil. Ankara asfaltı veya altın yoldan hatta izbandan geçerken daha önce onlarca kez baktığı binanın ismini öğrenebilmesi.
Eskiden adres tarifleri Sevinç pastanesinin oradan, Lozan pastanesinin oradan vb olurdu. Daha önce önünden geçerken tabelasını okuduğu için insanlar daha bölgeye gitmeden adres aramaya nereden başlayacağını bilirdi.
Şimdi binalar büyüdü mesafeler uzadı..;)
bizim binanın tepesine isim yazılmayacak girişe yapıcaz :) şu tepeye yazı yazılabilir ama düzgün bir şekilde binanın mimarisine uygun olsa olabilir bu şekilde olmuyor hiç. belediye de o yazılar için para alıyor tabi onlar için hava hoş.
  • Like
Reactions: 1
Bugüne kadar en çok parayı avcılar ödemiştir ozaman :)
  • Like
Reactions: 1
2
Çok geç tamamlandı ancak bence güzel bir bina oldu. Foto netlik için üzgünüm. Araçtan çektim.

2018-03-30_03-50-47 by Cuneyt Gaffaroglu, on Flickr
2018-03-30_03-51-00 by Cuneyt Gaffaroglu, on Flickr
See less See more
  • Like
Reactions: 5
Bu binanin bir cephesi hala bitmemis vaziyette
Işıklandırması hareketli olmuş, çok hoşuma gitti benim.
guzel. icine gecenler oldu mu acaba? malumj proje baya uzadi
721 - 740 of 746 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top