SkyscraperCity Forum banner

Ater Tower (Atek Adress) | KONAK (Yeni Kent Merkezi) | 27fl | 106m | Com

197599 Views 745 Replies 69 Participants Last post by  GUROLCJ

http://studiocaferakdeniz.com/work

Original post,

Sıra dışı bir 'tower' geliyor

Kavuklar'ın Chevrolet ve Opel bayilerinin bulunduğu otomotiv plazasının hemen yanındaki araziyi satın alan Atek Yapı, Atek Tower adıyla 25 katlı lüks ofis ve home ofisler için start verdi. 2012 yılının ilk aylarında başlayacağımız Atek Tower inşaatı 2013 yılının son ayında tamamlanacak.

http://www.yeniasir.com.tr/Ekonomi/2011/12/26/sira-disi-bir-tower-geliyor

Üstteki son hali olmayabilir, burada biraz daha tasarım var
http://www.yucesoyproje.com/calismalar_devam_eden_projeler_ovia_kule_projesi-l-1-sayfa_id-333-g_id-3152-id-40783
See less See more
2
  • Like
Reactions: 1
81 - 100 of 746 Posts
Bu projenin ismi nede Adress acaba? Türkçe desen değil, ingilizce desen de değil.
Isvecce'de adress diye yaziliyormus. Sahibi belki Isvecli'dir. Ya da kekonun biridir. Ingilizce yazmaya calisirken unutmustur bi tane d'yi.

Ben ikinci ihtimali daha yakin goruyorum :D
  • Like
Reactions: 5
Caddeye bakan cevresini kapatmislar
Hos duruyor reklami :)

See less See more
2
  • Like
Reactions: 5
DAMAC Residenze

İtalyancaymış :lol:
Bu projeyle bağlantısı nedir kuramadım...
adını tartışmıştık da :) ^^

Isvecce'de adress diye yaziliyormus. Sahibi belki Isvecli'dir. Ya da kekonun biridir. Ingilizce yazmaya calisirken unutmustur bi tane d'yi.

Ben ikinci ihtimali daha yakin goruyorum :D
Evet :) Bir de bütün yönetim kurulu, personel, mimarlar, mühendisler, tasarımcılar bir araya toplanır saatlerce beyin fırtınası yapar ve kendince pazarlama etkisi yaratacak uyduruk bir isim bulunur. Benim de görüşüm bu şekilde.. Yine de İstanbul'da daha feci isimler gördüm. Baby Giz Plaza falan nedir öyle :D
See less See more
  • Like
İş dünyasının yeni "Adress"i olacak

31 katlı ofis projesi Atek Adress iş dünyasının ihtiyaç duyacağı her donanıma sahip. Atek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güç, "Proje modern mimarisinin yanı sıra teknolojik altyapısıyla da iddialı" dedi

2010 yılından bu yana inşaat alanında başarılı çalışmalara imza atan Atek Yapı, son projesi Atek Adress ile iş dünyasının dikkatini çekiyor. Mersinli'de yer alan 31 katlı ofis projesinin 1 ay içerisinde satışa sunulacağını dile getiren Atek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güç, "Projemiz şimdiden yoğun ilgi görüyor. 2015 Eylül ayında tamamlamayı planladığımız Atek Adress, İzmir'de fark yaratacak" dedi.
7 ay önce başlanan projenin temel kazık çalışmalarının bittiğini dile getiren Güç, "4 dönüme yakın bir arazi üzerinde 28 bin metrekarelik bir inşaat alanında çalışmalarımız devam ediyor. 3 katı otopark olmak üzere projemiz toplam 31 katlı olacak. Türkiye'nin en büyük istinaf mahkemesinin yanında yer alacak olan Adress projesi, aynı zamanda İzmir'in yeni cenneti olacak olan Çınarlı rekreasyon alanının tam arkasında yer alıyor. Stadyum metro durağının da tam karşısında bulunan projemiz hızla gelişen bir bölgede yer almasından dolayı oldukça fazla prim yapacak" diye konuştu.

"Anlayış değişecek"
Atek Adress'in iş dünyasının ihtiyaç duyacağı her türlü donanıma sahip olacağını vurgulayan Ercan Güç şöyle devam etti; "Atek Adress projesi İzmir'de ofis anlayışına yepyeni bir boyut kazandıracak. Projemiz modern mimari görünümünün yanı sıra teknolojik altyapısıyla da göz dolduracak. Akıllı bina sistemleri ile donatılacak olan Adress'te konferans salonu ile 10 kişiden 250 kişiye kadar toplantı salonları yer alacak. Tüm bunların yanı sıra binamızda fitness center, yemek alanları ve çalışanları iş stresinden az da olsa uzaklaştıracak olan kat bahçeleri bulunacak."

Yeni Asır
See less See more
Geçen gün önünden geçtim temeli kazmışlar bayada derin olmuş
  • Like
Bu bina guzellesti ya guzel olucak :) buda seksi
  • Like
Son render cok canli, guzel görünüyor
sondan 2.deki günbatımı'nın kırmızı yansımaları bitirdi beni ya çok hoş
  • Like
Keşke biraz daha uzun olsaymış ,en azında 35 kat iyi giderdi
Sitesi

http://www.gumusplazametro.com/

Küçük bir proje ancak Atek ile benzer çizgiler taşıması hoşuma gitti, bölge için iyi olacak

See less See more
3
  • Like
Bu, yakın zamanda medyada da reklamı çıkan, stüdyo tip ofisleri 85.000 TL civarı bir lansman fiyatıyla sunulan işyeri projesi olmalı. Turan, Manavkuyu, Çınarlı, Halkapınar, Liman, Hilal aksı çok sayıda elit projeyle doldu. 10 yıl sonra bölgenin çehresi inanılmaz güzelleşecek :)
See less See more
Bunu diyenler de ne hikmetse almak için türlü cambazlık yapıyor. Neyse, hiç değilse birazcık apolitik olalım Ayhan hocam; parti bayrağı, arabası, reklamı görmekten artık içim kalktı. :)
Şu an İzmir'de olmadığım için bilmiyorum tabii ama tahmin edebiliyorum... Her yerde bayrak görmekten bıktık valla :)
81 - 100 of 746 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.