Теренът е на мой приятел, който от години се състезава в драг състезанията из България, а от известно време организира зад граница трак дни/надпревари с много мощни коли от високия любителски клас, който всъщност преминава в нисък профи такъв. Отделно е собственик на един от най-големите тунинг центрове с клиенти от целия регион, дори от чужбина.Здрасти, къде може да се намери повече информация, кои фирми работят върху проекта?
Трасето засега е копие на старото, одобрено за F1, но с много подобрения и възможни няколко конфигурации. Визуализацията е само начална. Пък изграждането на допълнителни входни точки, паркинг зони, боксове и евентуално трибуни ще си дойде от нуждата. Няма как да очакваш от самото начало повече.Това, което не разбирам е, как ще се обезпечи чистотата на пистата с оглед на вятъра в региона и планираното трасе за мото крос. Също така пистата за картинг е буквално нарисувана без никаква идея за боксове, трибуни и т.н. А капацитета на паркинга не ми се струва достатъчен.
Какво ли показват първоначалните разчети? Според мен такова съоръжение ще глътне доста милиони.Идеята е от много-много години, но едва сега е намерил нужното финансиране.
А дали ще става за F1? Все пак не трябва да се пренебрегва тази опцияТрасето засега е копие на старото, одобрено за F1, но с много подобрения и възможни няколко конфигурации.
Не.А дали ще става за F1?
Маркирай на картинка какво имаш предвид.Готов съм още на "черен път" да я тествам!
Avus, имам предложение, което може да предадеш на твоите познати: към дългия layout да се добави опция за шикан.
Какво значение има за такъв проект дали ще е на жълтите павета или на 2-3 часа от тях?За съжаление поредния проект, който ще си остане само идеен и ще го гледаме само на рендери. Проек с такъв мащаб дори и в София не може да се реализира, какво остава в провинцията, какво остава точно в Сливен (град с много потенциал но
тотално провален за последния четвърт век).
Предадено и прието.Avus, нещо такова...