Un nou centru comercial se pregateste in Baia Mare

Stii cumva locatia? Cumva vis a vis de Dedeman in noul Retail Park?2 cuvinte - Leroy Merlin. Surse neoficiale.
Din moment ce au declarat chiar cei de la Subway ca se va deschide pana la sfarsitul anului, eu zic ca asa va fidar stiti cumva daca se mai deschide Subway Sandwiches in VIVO? caci nu am vazut nici o miscare pe acolo.
Da acolo e locatia, vis-a-vis de Dedeman.Stii cumva locatia? Cumva vis a vis de Dedeman in noul Retail Park?
Sa postezi cand apare PUZ-ul :cheers:"Consultare asupra elaborării propunerilor pentru PUZ - Construire Retail Park Baia Mare, realizare parcări, amenajarea incintei cu spații verzi plantate, alei carosabile și pietonale, împrejmuirea terenului, amplasare semnale publicitare, amplasare post trafo, branșare la utilități, organizare de șantier, amenajare accese, operațiuni cadastrale, generat de imobilul teren situat în Baia Mare, Bld. București, nr. 51-53 și str. Mărgeanului nr. 8"
Sursa si continuarea pe site-ul primariei.
http://www.baiamare.ro/Baiamare/Anunturi%20si%20Comunicate/An%202017/PUZ,%20PUD/Anunt%20PK%20Black%2029.12.2017.pdf
Nu este Leroy Merlin.E mai sus postat PUZ-ul, Leroy Merlin.
Nu se va reloca nimic din VIVO!. Mall-ul o duce foarte bine, mult mai bine decat cred unii.Asadar, Pepco, deichmann se vor reloca din Gold Plaza?Asta nu ar fi bine pentru proprietarul Mall-ului....la 8 ani de la inaugurare, nu au reusit sa dea toate spatiile comerciale.Kaufland vrea sa muste din Auchan, a carui centru e la mica distanta.
Ca sa atraga noi clienti, ar fi nevoie de branduri noi in oras. Gen Zara. Intrebarea e, daca cetatenii orasului isi permit sa cumpere de la branduri precum Zara. De exemplu, office shoes e o firma interesanta pe profilul sau, insa are niste preturi...si de cate ori trec prin zona magazinului din Mall, nu vad clienti.