SkyscraperCity Forum banner

BAIA MARE | Malls & Shopping Centers

203461 Views 1195 Replies 46 Participants Last post by  sergiuterem
AICI este o harta interactiva cu piata de retail din Baia Mare (made by @Andru33)
  • Like
Reactions: 5
1 - 20 of 1196 Posts
Un nou centru comercial se pregateste in Baia Mare
See less See more
  • Like
Reactions: 2
Bulevardul Bucuresti, peste drum e Dedeman
  • Like
Reactions: 3
2 cuvinte - Leroy Merlin. Surse neoficiale.
  • Like
Reactions: 3
Kenvelo se redeschide in VIVO! la etajul 1 in locul House of Art
  • Like
Reactions: 1
2 cuvinte - Leroy Merlin. Surse neoficiale.
Stii cumva locatia? Cumva vis a vis de Dedeman in noul Retail Park?
  • Like
dar stiti cumva daca se mai deschide Subway Sandwiches in VIVO? caci nu am vazut nici o miscare pe acolo.
dar stiti cumva daca se mai deschide Subway Sandwiches in VIVO? caci nu am vazut nici o miscare pe acolo.
Din moment ce au declarat chiar cei de la Subway ca se va deschide pana la sfarsitul anului, eu zic ca asa va fi

Am vazut ca se lucreaza la un spatiu nou langa Bourbon, vis a vis de Momenti. S-ar putea sa fie acolo...

Intre timp, s-a deschis Office Shoes la etajul 1
See less See more
  • Like
Stii cumva locatia? Cumva vis a vis de Dedeman in noul Retail Park?
Da acolo e locatia, vis-a-vis de Dedeman.
"Consultare asupra elaborării propunerilor pentru PUZ - Construire Retail Park Baia Mare, realizare parcări, amenajarea incintei cu spații verzi plantate, alei carosabile și pietonale, împrejmuirea terenului, amplasare semnale publicitare, amplasare post trafo, branșare la utilități, organizare de șantier, amenajare accese, operațiuni cadastrale, generat de imobilul teren situat în Baia Mare, Bld. București, nr. 51-53 și str. Mărgeanului nr. 8"

Sursa si continuarea pe site-ul primariei.

http://www.baiamare.ro/Baiamare/Anunturi%20si%20Comunicate/An%202017/PUZ,%20PUD/Anunt%20PK%20Black%2029.12.2017.pdf
See less See more
  • Like
Reactions: 2
"Consultare asupra elaborării propunerilor pentru PUZ - Construire Retail Park Baia Mare, realizare parcări, amenajarea incintei cu spații verzi plantate, alei carosabile și pietonale, împrejmuirea terenului, amplasare semnale publicitare, amplasare post trafo, branșare la utilități, organizare de șantier, amenajare accese, operațiuni cadastrale, generat de imobilul teren situat în Baia Mare, Bld. București, nr. 51-53 și str. Mărgeanului nr. 8"

Sursa si continuarea pe site-ul primariei.

http://www.baiamare.ro/Baiamare/Anunturi%20si%20Comunicate/An%202017/PUZ,%20PUD/Anunt%20PK%20Black%2029.12.2017.pdf
Sa postezi cand apare PUZ-ul :cheers:
See less See more
Un angajat Dedeman, mi-a zis ca nu Leroy merlin, ca o fi vorba de "Frica" ca le ia painea alba a celor de dedeman, asta nu stiu :D In cauzul terenului de mai sus, tinand cont ca e f aproape Auchan, nu stiu ce sens ar avea sa fie un centru commercial...mai degraba hale de productie si birouri.
Cica proprietarul terenului de langa Dedeman, unde trebuia sa fie Mall-ul, daca nu venea criza...nu e de gasit . Pacat de acel perimetru ca nu e exploatat.
See less See more
The centre will integrate a Carrefour hypermarket.

The portfolio consists of several community and neighborhood centres in various smaller Romanian cities which have a low existing or expected retail offering. The developments, with a total GLA of approximately 30,900 m2, include or are adjacent to hypermarkets or supermarkets (Kaufland and Lidl), while the tenant mix is made up of anchors such as Deichmann, Jysk, Noriel and Pepco.
See less See more
Asadar, Pepco, deichmann se vor reloca din Gold Plaza?Asta nu ar fi bine pentru proprietarul Mall-ului....la 8 ani de la inaugurare, nu au reusit sa dea toate spatiile comerciale.Kaufland vrea sa muste din Auchan, a carui centru e la mica distanta.

Ca sa atraga noi clienti, ar fi nevoie de branduri noi in oras. Gen Zara. Intrebarea e, daca cetatenii orasului isi permit sa cumpere de la branduri precum Zara. De exemplu, office shoes e o firma interesanta pe profilul sau, insa are niste preturi...si de cate ori trec prin zona magazinului din Mall, nu vad clienti.
See less See more
Asadar, Pepco, deichmann se vor reloca din Gold Plaza?Asta nu ar fi bine pentru proprietarul Mall-ului....la 8 ani de la inaugurare, nu au reusit sa dea toate spatiile comerciale.Kaufland vrea sa muste din Auchan, a carui centru e la mica distanta.

Ca sa atraga noi clienti, ar fi nevoie de branduri noi in oras. Gen Zara. Intrebarea e, daca cetatenii orasului isi permit sa cumpere de la branduri precum Zara. De exemplu, office shoes e o firma interesanta pe profilul sau, insa are niste preturi...si de cate ori trec prin zona magazinului din Mall, nu vad clienti.
Nu se va reloca nimic din VIVO!. Mall-ul o duce foarte bine, mult mai bine decat cred unii.

De ce sa se reloce alte magazine din mall?!
Pepco mai este si in Auchan sau Magazin Maramuresul. Deichmann, de exemplu, are cate 2 magazine in Suceava sau Ramnicu Valcea, orase mai mici ca Baia Mare.

Cat despre Zara sau alte branduri, linistit si-ar gasi locul in Baia Mare. Exista putere de cumparare. Sunt destui baimareni care merg in continuare la Cluj pt cumparaturi. Acum depinde cat de serios e acest nou proiect de retail.
See less See more
1 - 20 of 1196 Posts