SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 42 Posts

·
Cervesa espacial
Joined
·
6,160 Posts
Discussion Starter · #1 ·
BCN tindrà un 'megarestaurante' a Passeig de Gràcia
El grup Boca Grande lidera un projecte de restauració d'alt nivell inspirat en el mercat de San Miguel de Madrid


Un grup de restauradores d'alt nivell de Barcelona ultimen la construcció d'un megalocal al Passeig de Gràcia sobre un vell aparcament situat a la cantonada amb la Gran Via. El projecte [...] tindrà una barra i una terrassa central comuna amb capacitat per a 1.000 persones. Un total de 14 restaurants de Barcelona han confirmat la seva participació en el projecte que s'està estudiant a l'Ajuntament de Barcelona.

[...]

El projecte, sense precedents a Barcelona, transformarà l'interior del xamfrà situat entre Gran Via, Passeig de Gràcia, Pau Claris i el carrer de Diputació que l'ajuntament va voler recuperar fa quatre anys per a l'ús ciutadà. [...]

[...] els responsables d'Urbanisme [...] ja han advertit que exigirà una cura extrema amb les obres degut a què l'immoble [...] està catalogat.

[...]
Font: http://www.economiadigital.es/cat/n...egarestaurante_en_passeig_de_gracia_34014.php
 

·
Moderator
Joined
·
29,009 Posts
^^

El 'megarestaurant' de BCN topa amb l'ajuntament i els amos de l'immoble

La propietat assegura que hi ha més empresaris interessats a fer negocis a l'emplaçament

El projecte del 'megarestaurant' per 1.000 comensals, que un grup de 14 empresaris de Barcelona pretén instal·lar sobre un párking situat entre Passeig de Gràcia i Gran Via, ha topat amb els propietaris de l'immoble i amb l'ajuntament.

Els amos del párking, la immobiliària Interior, asseguren que la proposta d'instal·lar un 'mercat de restaurants' amb una terrassa central comuna com el mercat de San Miguel de Madrid, "és només una idea" i que encara queden molts aspectes per concretar. Tant l'ajuntament com els propietaris afirmen que hi ha més empresaris interessats a desenvolupar diferents projectes, per la qual cosa deixen la porta oberta a un altre tipus de negocis en l'emplaçament.

[...]

http://www.economiadigital.es/cat/n..._ajuntament_i_els_amos_de_l_immoble_34044.php
 

·
Registered
Joined
·
150 Posts
^^

El 'megarestaurant' de BCN topa amb l'ajuntament i els amos de l'immoble

La propietat assegura que hi ha més empresaris interessats a fer negocis a l'emplaçament
http://www.economiadigital.es/cat/n..._ajuntament_i_els_amos_de_l_immoble_34044.php
Vaja, no és on havia d'anar els famosos "Jardins de Maria Callas" que Proeixample anunciava? Encara apareixen al mapa de l'ajuntament a bcn.cat: http://w20.bcn.cat/Guiamap/Default.aspx#x=30573&y=82590&z=6&c=&masc=&filt=&data=&w=1620&h=835
 

·
Registered
Joined
·
1,675 Posts
M'agrada aquest projecte sobretot pel fet de tenir un espai tan gran que promet bona gastronomia en un lloc tan cèntric i tan turístic. Així podrà compensar la gran quantitat de restaurants turístics de les Rambles, de qualitat pèssima i amb preus d'or.

Per cert, l'Albert Adrià està portant endavant un projecte semblant, en aquest cas seria una cocteleria de 700m2, al Paral·lel, i que vol convertir en una nova atracció turística.
http://www.europapress.es/catalunya/agroalimentacion-00463/noticia-agro-albert-adria-planea-abrir-cocteleria-convertirla-atraccion-turistica-20140305141313.html
 

·
Registered
Joined
·
11 Posts
Parece un proyecto muy interesante para la ciudad, pues locales de esta envergadura son propios de ciudades como Nueva York o Londres. Por otro lado resulta increíble el momento que está viviendo este profesional del interiorismo Lázaro Rosa Violán, pues sólo en Barcelona está llevando gran cantidad de proyectos (Hotel Bakery, Hotel Praktik Balmes, etc.).
 

·
pasaba por aquí...
Joined
·
4,386 Posts
Hola no se si heu vist el projecte gastronòmic nacional q faran a un antic parking de passeig de gràcia. A mi em sembla un molt bon projecte. El podríem anar comentant i seguint les obres i adequació sobretot per la terrassa q tindrà dins d'una illa de cases de l'Eixample.
 

·
__________
Joined
·
14,111 Posts
Lo que me pregunto es si la referencia son los gastromercados de Madrid, al estilo del de San Miguel, ¿introducirán también puestos de mercado de barrio tradicional? ¿O será únicamente pensado para comer en el sitio y compar comida para llevar?
 

·
pasaba por aquí...
Joined
·
4,386 Posts
me parece interesante el tema de la terraza de 2000 m2 que se instalará en la azotea con esas peculiares vistas al interior de la manzana
 

·
...
Joined
·
1,653 Posts
hay vecinos¿ o los edificios cercanos son oficinas u hoteles?
Yo he trabajado en el edificio con detalles de inspiración neomudejar que justo tiene la entrada en ese callejón donde da la antigua tenería. Las oficinas estaban en la planta principal y des de el patio trasero, que daba en el interior de isla tenia a pocos metros la antigua tenería.

La mayoría de edificios que rodean el futuro Nacional son oficinas y una residencia de tercera edad en la Gran Via. El grueso de viviendas se encuentran donde los edificios tienen fachada en Pau Claris.

Celebro esta reconversión de espacios. Ya no solo por el mismo edificio en si, también el callejón está muy dejado y con apariencia de salida de parking estrecha que da pena. Supongo que ahora el pavimento será el mismo que el de Passeig de Gràcia a un solo nivel.
 
1 - 20 of 42 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top