SkyscraperCity banner

161 - 180 of 180 Posts

·
Registered
Joined
·
3,345 Posts
^^ Jo crec que una cosa no treu l'altra. La Rambla necessita una reforma sí o sí i quan més aviat millor.
 

·
¡Viva el metro!
DavoR
Joined
·
38,238 Posts
^^Via Laietana lo necesita mucho más urgentemente que Aragó o la G.V.C.C.
Las aceras de Via Laietana son ínfimas...
:eek:hno: :runaway:
 

·
Registered
Joined
·
430 Posts
Per a la GVCC cal uns túnels paral·lels de 3+3 carrils de Glòries a Cerdà ben profunds amb tuneladora, 7 entrades/sortides (Marina / Sant Pau / Pau Claris / Muntaner / Rocafort / Espanya / Amadeu Oller) i fer zona verda a on ara hi són els carrils centrals creant un parc lineal. Els laterals romanen com són ara. L'espai guanyat és com 3 illes i escaig de l'Eixample.</soc_ric>

La reforma de la Rambla no és només canviar les papereres, cal "airejar-la" i només passarà traient el comerç del mig del passeig i amb una bona gentrificació comercial que sembla que ja s'acosta (esperem que s'endugui tota la brossa de botigues de souvenirs).
 

·
Registered
Joined
·
988 Posts
^^ Doncs no ho sé... Precisament amb les progressives "reformes" la Rambla ha anat perdent els seu encant. Si li treus el comerç "del mig" jo crec que l'acabarien rematant definitivament.
 

·
Registered
Joined
·
430 Posts
^^El problema de la Rambla és precisament que hi ha massa obstacle visual, racons, ombres, moto aparcada, vorera perduda, racó ronyós, etc...

Traient tots els elements es crea un espai el més únic possible i on a cop d'ull net excepte pels arbres, el metro i caixes de control semafòric. Els elements que queden (terrasses, ben obertes, i les pròpies persones) ja vigilen el seu propi entorn i per tant allibera "d'ombres" la zona. Els àrbres, l'únic gran problema que romandria, es pot solucionar posant seient individuals en rotllana i cap enfora o fent-ne uns de circulars, això dificulta l'ús de l'arbre com element per amagar-se.

La gent que vol fer negoci brut al lloc haurà d'amagar-se més als carrers dels voltants però les botigues i les persones allà no els farà la vida fàcil.

Bàsicament, "cal treure mobles per poder passar millor l'escombra". Quant al comerç del mig, que reconquereixi els locals perduts de les voreres. Una floristeria normalment pot agafar un tros de vorera i omplir-la fent quelcom ben bonic: https://www.google.cat/maps/@41.4016826,2.1533303,3a,75y,224.61h,75.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1sPpzIBHKtTGJZrfqWqsfw_A!2e0!7i13312!8i6656
 
  • Like
Reactions: Niat

·
Registered
Joined
·
3,345 Posts
La reforma de la Rambla se iniciará por Drassanes

El Ayuntamiento de Barcelona ha informado este jueves que el próximo año se construirá una gran plaza que unirá el actual paseo con el monumento a Colom a través de una gran plaza de 300 metros cuadrados.

La transformación comportará cambios en el tramo de la avenida de les Drassanes, que ahora atraviesa la Rambla. De hecho, el cruce desaparecerá para que la Rambla se prolongue hasta Colom. La ampliación de esta parte permitirá ganar espacio para los peatones.
 

·
Veritas filia temporis
Joined
·
198 Posts
Y todo el verde que hay ahora, que me parece precioso en conjunción con el edificio de drasanes, quedara reducido a nada, pues me juego lo que queráis que la plaza será dura.
 
  • Like
Reactions: Homenot

·
Moderator
Joined
·
27,860 Posts

·
pasaba por aquí...
Joined
·
4,197 Posts
De debo volien posar un CAP a la foneria??? Flipo
 

·
Registered
Joined
·
3,179 Posts
A la Rambla les terrasses ho tenien massa fàcil tot i el preu elevadíssim dels lloguers.
La cervesa aigualida, la sangria gasificada d'ampolla i un menjar absolutament infame no podran atreure mai els clients de casa, ara que falten els turistes i la Rambla és més vivible.
Que l'Ajuntament tiri endavant la tantes vegades anunciada i tantes vegades ajornada reforma, que les terrasses millorin la originalitat i la qualitat dels productes i, a poc a poc, potser que la gent del país hi torni.
 

·
Registered
Joined
·
3,345 Posts
^^ Certament, els restaurants de la Rambla tenen un ampli marge de millora. Passejant-hi he arribat a sentir vergonya en veure el menjar que serveixen als clients. De fet, crec que creen un dany a la imatge de la nostra gastronomia.
 

·
Registered
Joined
·
128 Posts
No et preocupis. Amb una bona sangria, les gambes que s'hi asseuen es mengen la merda que els serveixin, sense adonar-se de res. Se'n van amb la butxaca buida però tant contents.
 
161 - 180 of 180 Posts
Top