SkyscraperCity banner

61 - 80 of 96 Posts

·
Registered
Joined
·
3,468 Posts

·
Registered
Joined
·
3,468 Posts
BATAM IS A NEW-BORN CITY (Est. around 1970)


Engku Putri Square - BATAM CENTER






WATERFRONT VIEW




CREDIT TO :
Edie Nurdi Batam @ FB
 

·
Registered
Joined
·
3,468 Posts
BATAM (NAGOYA-JODOH CBD from SOFONTA @ bukit senyum) enjoy it ... :cheers:










License :
Copyright All rights reserved by Haryadi Be @flickr
 

·
Registered
Joined
·
179 Posts
should visit Batam one day :)
 

·
Registered
Joined
·
3,468 Posts
^^ obviously :D ! besides it's only takes an our from My (Johor) to Batam
 

·
FB: ananto.hermawan
Joined
·
9,886 Posts
Batam - Indonesia

copas

ni poto keren banget yak






eh ngomong2, ada 1 hal yang bikin penasaran ane
kenapa kok Blitz ampe rela buka 2 cabang sekaligus di Batam, kenpa mereka ga pilih medan, pekanbaru, atau kota lainnya gitu ya ?
ada yg bisa bantu jawab ?
lahan ini kah??


src : http://esont.files.wordpress.com/2010/05/ferry-terminal-batam-centre-ok-fyusuf.jpg

^^biasa dipakai tempat mangkalnya jeep club sama motorcross itu...
konfirm bro
Nagoya Hill Hotel jadi 12 floor
:banana::banana:



dan semoga, lahan kosong antara nagoya hill hotel dan i hotel segera dibangun dengan sesuatu yg wah ya,
kayak nya udah sold tuh, kmren kan ada papan bertuliskan "dijual" :banana::banana:

 

·
FB: ananto.hermawan
Joined
·
9,886 Posts
Batam Skyline

Walau belum cetar, inilah Skyline Batam yang bisa saya show-off... (maaf dari pocket camera) :D

Clsuter Nagoya-Jodoh:


Cluster Penuin-Baloi:


Cluster: Jl. Sudirman


sudah pantes greater belum yak? :lol:
Hehe, gak ngarepin greater juga sebenarnya...
FYI, di Batam lagi U/C Bliss Park Apartemen 3 X 23 floors (Apartemen) + 30 Fl (icon tower)

Skyline tetangga, jadi background.. (sayang gak punya DSLR) ^^
^^ Looked skyline from Singapore becomes background. good
 

·
leisure cook
Joined
·
11,909 Posts
very nice photo of the developing skyline of Batam....thanks @ananto.
 

·
Registered
Joined
·
597 Posts
Nice photos. I always pass through Singapore on my way international destinations. Will check this place out next time. Do they have an A&W restaurant there?
 

·
FB: ananto.hermawan
Joined
·
9,886 Posts
very nice photo of the developing skyline of Batam....thanks @ananto.
Enjoyed Batam - Indonesia

Nice photos. I always pass through Singapore on my way international destinations. Will check this place out next time. Do they have an A&W restaurant there?
A & W restaurants available in Mega Mall Batam Centre
 

·
FB: ananto.hermawan
Joined
·
9,886 Posts
61 - 80 of 96 Posts
Top