SkyscraperCity banner

Status
Not open for further replies.
1 - 1 of 1 Posts

·
Administrator
Joined
·
29,711 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Informatie voor de bezoekers van het Holland Hoogbouw Forum

Een hartelijk welkom aan alle bezoekers van het Holland Hoogbouw Forum. Op dit Nederlandstalige deel van de SkyscraperCity forums worden de laatste nieuwtjes, wetenswaardigheden en foto's uitgewisseld over hoogbouw, stedenbouw, architectuur en stedelijke ontwikkelingen in Nederland en daarbuiten.

Registratie
Als u wilt deelnemen aan de discussies dient u zich eerst aan te melden. Dit kunt u doen via de register link in het menu in de blauwe balk bovenaan de pagina. Het is voldoende om een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail adres in te vullen.

Meedoen
U kunt een nieuw discussie onderwerp starten in een van de forums via de ...
... knop.
Reageren in een bestaande discussie kan via de ...

... knop.

Quoten
In geval u wilt reageren op uw voorganger, gebruik dan niet de quote functie, maar duidt dit aan met het ^ teken. Wanneer u uw boodschap richt tot een bepaald persoon, gebruik dan het @ symbool in combinatie met de forumnaam van de persoon.

Afbeeldingen plaatsen bij uw bericht
Om foto’s bij u post te kunnen plaatsen dient u eerst uw foto’s ergens op het internet te plaatsen. Meestal zit er bij uw internet abonnement een aantal mB’s aan schijfruimte waarop u bijvoorbeeld uw foto’s zou kunnen plaatsen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met uw internet provider.

Om afbeelding te kunnen plaatsen gebruikt u opmaakcodes. In dit geval plaatst u het volledige adres (dus inclusife https://) van de afbeelding tussen ‘img tags’. Dit wordt [img ] volledige adres [/img] (zonder de spaties in de code!). Op de plaats van deze regel wordt de afbeelding geplaatst.

Veelgestelde vragen
voor meer informatie over het forum, zoals het plaatsen van polls en het gebruik van opmaakcodes, kunt u een kijkje nemen op deze pagina.

Voor vragen over SkyscraperCity en het Holland Hoogbouwforum kunt u contact opnemen met [email protected]
 
1 - 1 of 1 Posts
Status
Not open for further replies.
Top