SkyscraperCity Forum banner

[Białystok i okolice] by MarcinK

18593 Views 95 Replies 18 Participants Last post by  MarcinK
Okolice to na razie tylko Tykocin i Supraśl, z Tykocina jest bardzo dużo zdjęć, a z Supraśla dla odmiany bardzo mało :)

1

2

3

4

5
See less See more
5
1 - 20 of 96 Posts
A więc czekamy na kolejne zdjęcia :). Co Cię sprowadziło do naszego miasta i jak długo tu byłeś?
A więc czekamy na kolejne zdjęcia :). Co Cię sprowadziło do naszego miasta i jak długo tu byłeś?
Nie widziałem Waszego regionu na oczy (jako jedynego), oglądałem zdjęcia od lat i w końcu się ruszyłem, ale tylko na jeden dzień, czyli od rana do wieczora. W Białymstoku byłem od 10 do 13.30, w Tykocinie od 14 do 16, a w Supraślu tylko ze 20- minut przed zmrokiem, takie wypady lepiej robić latem jednak ;)
See less See more
Ja w Białymstoku też nigdy nie byłem. Najbliżej w Siemiatyczach ;)

Dlatego czekam neicierpliwe na Twoje fotki :D
Dworzec sam w sobie calkiem fajny, szczegolnie na zewnatrz. Okolice natomiast tragiczne. Czekam na wiecej :)
14

15

16 Kościół św.Rocha, jedno z najwybitniejszych dzieł architektury w Polsce z okresu międzywojennego.

17
See less See more
4
Sam jestem ciekaw Białegostoku w Twoim wydaniu. Bywam w tym mieście średnio raz na dwa miesiące i nigdy nie mogę się zebrać, żeby pochodzić z aparatem. No to czekam co najmniej na Lipową i Pałac Branickich ;)
Co jak co ale dworzec robi bardzo pozytywne wrażenie.
^^ Prawie koniec. Jeszcze kilkaset zostało ;)

Potem zasilę wszystkie nowe wątki plus kilka starych.
O rany, Marcin w Białym :banana: :lol:
Nie, no, super. Lubię jak ktoś z zewnątrz fotografuje znane mi miejsca. To dawaj tych kilkaset ;)
Świetny ten Pałac Nowika. Bardzo mnie się podoba.
1 - 20 of 96 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.