SkyscraperCity banner

121 - 136 of 136 Posts

·
senior member
Joined
·
17,997 Posts
Discussion Starter · #124 ·
 

·
senior member
Joined
·
17,997 Posts
Discussion Starter · #133 ·
^^

U osam nadzemnih etaža suvremeno uređenog poslovnog prostora s pratećim sadržajem smjestit će se uredi BSO-a i Euroherca BiH, Stanica za tehnički pregled osobnih vozila kao i Poliklinika Sunce.
Najveći dio uredskog prostora namijenjen je za iznajmljivanje.
Na šestom katu nalazit će se restoran s terasom – vidikovcem s kojeg će se širiti prekrasan pogled na rijeku Unu i šetnicu, staru gradsku jezgru, ali i širu okolicu.
Na osmom katu je predviđena dvorana za sastanke, odnosno učionica.
Šest podzemnih etaža površine vise od 12 tisuća metara četvornih namijenjeno je za javne garaže.
 

·
senior member
Joined
·
17,997 Posts
Discussion Starter · #134 ·
edit: dupla
 

·
Moderator
Joined
·
46,293 Posts
Novi Poslovni centar Agram uljepšao bh. grad

Uposlenici Adriatica BiH, Euroherca BiH i Agram Investa uselili su u nove moderne urede u nedavno dovršenom impozantnom i multifunkcionalnom Poslovnom centru Agram Bihać.

Poslovni centar Agram u Bihaću projekt je arhitektonske vrijednosti i vizualne prepoznatljivosti koji postavlja nove standarde i dodaje novu vrijednost samom gradu, ali i cjelokupnom okruženju.Površina zgrade smještene na adresi Trg maršala Tita b.b. iznosi oko 20.000 kvadratnih metara i proteže se na osam nadzemnih te pet podzemnih etaža.

Zgrada je svojim reprezentativnim modernim arhitektonskim rješenjem uz samu rijeku Unu i šetnicu, gradu Bihaću podarila novu vizuru i dala mu urbani štih.biznisinfo
 
121 - 136 of 136 Posts
Top