Doprawdy nie rozumiem za co mozna tutaj dac cokolwiek wiecej niz 6.
Bez pomyslu, poprzepalane, wlasciwie zupelnie bez tematu... a chmury... nie wiem jak one moga sie podobac:/
Bardzo ciekawy jest ten niski bloczek, tak poza tematem mówiąc. A ogóle zdjęcie mi się podoba - nie jestem ekspertem i może to dlatego, w każdym razie nie rozumiem kolegów "za co można tutaj dać więcej niż 6?". Ja daję osiem.
Jak dla mnie zdjęcie wygląda na dobrze wykonane. Ogólnie jakość - bloki, tło przednie, tylne ok. Niebo, światła i dobrze zaakcentowane drzewa z przodu dodają klimatu. Natomiast samo ujęcie jest raczej ordynarne, chociaż dobrze zaprezentowane. Tytuł ok. (8/10)
Jest to dokładnie osiedle zodiak, (przy Rusa). Zdjęcie zrobione jest rok temu, kiedy byłem jeszcze totalnym amatorem jeśli chodzi o zdjęcia, teraz wiem już coś więcej. Ale nigdy już mi tak nie wyszło niebo jak tu
Osiedle jak "z Miauczyńskiego" dnia świra, plus chmukry. Gdyby wykasować chmurki, które same się zrobiły, zostają przepalenia i czarne dziury. Zostawiam siedem i "popijam siedem łyków mineralnej niegazowanej - bardzo zdrowo rozpuszcza soki żołądkowe i zapobiega wrzodom. Trzy, cztery, pięć..."
No porównanie ciekawe z osiedlem z Dnia Świra... i "wypłynąłem na suchego przestwór oceanu", tak? Aż muszę nad takim przyrównaniem tego zdjęcia pomyśleć, może coś w tym jest...
Dobrze wykonane - nocne ujęcie, sam kadr: współistnienie dwóch różnych "substancji mieszkaniowych" - u mnie wywołuje refleksję, jednak nie zachwyt... 7/10
This is an older thread, you may not receive a response, and could
be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
SkyscraperCity Forum
A forum community dedicated to skyscrapers, towers, highrises, construction, and city planning enthusiasts. Come join the discussion about structures, styles, reviews, scale, transportation, skylines, architecture, and more!