SkyscraperCity Forum banner
1 - 14 of 14 Posts

·
Registered
Joined
·
9,305 Posts
Ja die Duitsers en hun Automerken :), dit is inderdaad een beeldschoon project.
Maar kijk voor de gein eens even naar de Volkwagen Arena (niet het stadion) maar het terrein voor de Volkswagen fabrieken in Wolfsburg.
Ook daar hebben ze wonderschone architectuur toegepast !!! :eek:kay:

Wij moeten het dan doen met een onlangs nieuwe BMW, MINI en Motorrad Showroom aan de Zuiderval (Zwarts & Jansma Architecten), overigens niet te vergelijken met dit hoogstaande project.
Maar ondanks dat behoord die niet tot de minste met zijn 12 meter hoogte, veel glas en verdiept met parkeergarage.
Ook de nieuwe Ferrari Showroom in Hengelo mag er ook best zijn (MunsterhuisSportcars).

Showroom Hessing aan de A2 mag er ook best zijn overigens.
 

·
Administrator
Joined
·
30,744 Posts
Een beleving waar een merk achter zit is bij mij al bij voorbaat verdacht. Volgens mij is 'beleving' zelfs in de marketingboyswereld inmiddels al weer een belegen begrip, doe gewoon waar je goed in bent dan weet de klant je vanzelf wel de waarderen. Maar goed, wel een mooi gebouw trouwens.
 

·
Rotterdammer!
Joined
·
14,104 Posts
Inderdaad, zoals Invisible al zegt, natuurlijk een kopie van Volkswagen's erlebenis in Wolfsburg. Ook een leuk concept én leuke gebouwen. Deze mag er ook wezen!
Beetje simpel gezegd om het een 'kopie van' te noemen. Beleveniseconomie is namelijk helemaal in tegenwoordig en is dus geen kunstje van Volkswagen of BMW alleen. Volgende stap is transformatie-economie. Wie meer wilt weten moet het boek 'De beleveniseconomie' van Pine & Gilmore lezen. Overigens zijn er nog veel meer boeken over dit onderwerp en die beschrijven weer andere theoriën.
 
1 - 14 of 14 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top