SkyscraperCity Forum banner

[Bosanska Krajina | Босанска Крајина

52669 Views 244 Replies 29 Participants Last post by  ElvOoo
Krajišnicima dosadila sarajevska centralizacija :)

Banjalučani, Prijedorčani, Sanjani, Krupljani, Ključani, Petrovčani, Bišćani, Novljani, Cazinjani, Kladušani itd itd.. others are welcome too :)

Mislim da nas ima dosta za thread..

Projects, news, development, economy, pictures everday stories :cheers:

- Beglerbeg upita Bojicica:
- Bojicicu, bojis li se koga?
- Boga malo, cara nimalo, a vezira k'o dorata svoga.
1 - 20 of 245 Posts
Daklen, Krajišnici moji, izbaciše nam "Krajinu" iz nove bh. himne, i ubaciše "Bosnu i Hercegovinu" i "more" :rant: zajebao nas je hercegovački lobi :rant:
Prelijepa Una :eek:kay:
ovaj momak iz Bisca slika, nema sta *top*

kakao izgleda i ovog lijeta necu u rodni kraj - mjenjam firmu i tako da imam 6 mijeseci
zabranu uzimati godisnji - ali se spremam ujesen u sarajevo - nasao sam let za 5 eura :lol:
A u Bihacu inace ... citav haos zbog radaova na gradskom mostu - a ljudi samo kukaju sto je prasina i sto se autima nemoze kao prije - i sve naravno ide presporo itd. itd.

Das su i jednu drugu raskrsnicu zatvorili i kopaju i rade i prave - i to je povod za klevetanje i psovanje.

et...takvi smo
Pa "neki" su u pravu :) Ako gledas stanovnistvo, premasuje milion stanovnika sto bi bio znacajniji dio drzave :)

Anywayz, Vrelo Sane, Sanski Most

Živjela Krajina - the Green Emerald :)
Ma naopak smo mi narod. Mi bismo da se nesto gradi ali uz sto je moguce manje smetanja.

Ono ako se ne gradi nije dobro ako se gradi opet nije dobro :D
^^ nisam siguran za ovo juzno-ostocno - ja mislim da je iza Kluca fajrant, kao i za Bosansku Gradisku npr.
Glavna ulica u Sanskom Mostu, Prijedorska, u čast drage nam susjedne Adnanove općine Prijedor ( :gunz: ) :D

Novi gradski trg, Trg Ljiljana, Sanski Most

Visitors from Canada

Novi gradski trg, Trg Ljiljana, Sanski Most

E ovaj Trg vam je super ispo - Bihacni nazalost zjapi - ali bila je kano neka rasprava o uredjenju - nesto se treba srusiti i nesto novo izgraditi - ali nigdje da se nadje vizualizacija tog idejnog rijesenja...

kao da smo u 19 vijeku a ne u internet-age
E ovaj Trg vam je super ispo - Bihacni nazalost zjapi - ali bila je kano neka rasprava o uredjenju - nesto se treba srusiti i nesto novo izgraditi - ali nigdje da se nadje vizualizacija tog idejnog rijesenja...

kao da smo u 19 vijeku a ne u internet-age
Hahaha, Krajiski "kano" ! :eek:kay:

Dobro, polako.. sredjujete gradski most! Mi nikako da se nakanimo nas alien-like novi gradski most da podjemo praviti. Mozda se Halimovic ugleda na Lipovacu sto se toga tice :eek:kay:
Pa ako ce mo krajiski onda popravo, zar ne?

hehe
Vala jes, lipo mi drago kad mogu bekant dvitri nanasem da ovi drugi ne kontaju :D
1 - 20 of 245 Posts