SkyscraperCity Forum banner
41 - 57 of 57 Posts

·
Brăileanism
Joined
·
1,523 Posts
Brăila va avea 10 tramvaie noi!

26.900.000 Euro Fonduri Europene pentru modernizarea Transportului Public in Municipiul Braila
  1. 10 tramvaie noi
  2. 11 autobuze electrice noi - capacitate medie
  3. 11 statii de incarcare lenta
  4. 3 statii de incarcare rapida

2% - cofinantare - Primaria Municipiului Braila - 538.000 euro
98% - finantare fonduri europene - 26.362.000 eurosursa pagina de facebook a primarului.

Primăria Municipiului Brăila s-a înscris alături de Galați și Ploiești în Sistemul Electronic de Achizitii Publice, pentru achiziționarea a 10 tramvaie noi, în lungime de 18 m. Prețul estimat pe contract este de 17 milioane de euro, din care 98% sunt fonduri europene și 2% din bugetul local.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este de 27 februarie 2019.

Evaluarea ofertelor se realizează prin acordarea, pentru fiecare ofertă în parte, a unui punctaj rezultat ca urmare a aplicării algoritmului de calcul stabilit în documentaţia de atribuire, clasamentul ofertelor se stabileste prin ordonarea descrescătoare a punctajelor respective, oferta câştigătoare fiind cea de pe primul loc, respectiv cea cu cel mai mare punctaj.

În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situaţia în care egalitatea se menţine, autoritatea contractantă va solicita noi propuneri financiare, şi oferta câştigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică.

Tramvaiele vor avea o capacitate de transport totală de 68 călători transportați în picioare și 32 persoane pe scaune fixe, nerabatabile, din care minim 6 accesibile din low floor.

Garanția funcționării tramvaielor este de minim 350.000 km sau minim 5 ani – care condiție se îndeplinește prima – de la data punerii în exploatare. Garanția se referă la tramvai în ansamblu și la toate componentele acestuia. Garanția poate fi extinsă până la 5 ani.

via | RealitateadeBraila.net
 

·
Registered
Joined
·
8,217 Posts
In Braila nu s-a mai accordat/licitat drepturi de transport pentru traseele din oras companiilor private. Astfel trebuia sa se achizitioneze si sa se achizitioneze in continuare autobuze pentru a face fata numarului de calatori, si conditii decente de transport in comun etc.
aoleo ..... :bash: ce cretinatate
 

·
Brăileanism
Joined
·
1,523 Posts
MDRAP achiţionează autobuze electrice pentru Brăila, Constanţa, Focşani, Lugoj şi Slobozia

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) achiţionează 68 de autobuze electrice pentru încă cinci oraşe, respectiv Brăila, Constanţa, Focşani, Lugoj şi Slobozia. Valoarea contractului este estimată la 153,5 milioane de lei (circa 32,6 milioane de euro). Aceasta este cea de-a treia licitaţie a ministerului privind achiziţia de vehicule electrice pentru transportul în comun.


Autobuzele electrice vor fi de tip solo (nearticulate), cu planșeu jos (podea integral coborâtă), facilități pentru accesul nelimitat al persoanelor cu mobilitate redusă (rampă-kneeling), fără etaj, caroserie CE, destinate transportului urban de călători conform Directivei cadru 2007/46/CE de stabilire a unui cadru pentru omologarea autovehiculelor și remorcilor acestora, precum și a sistemelor, componentelor și unităților tehnice separate destinate vehiculelor respective, Directivei 2009/33/CE privind promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic, Legea serviciilor de transport public local nr. 92/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Durata de funcționare trebuie să fie de minim 15 ani, din care durata de utilizare fără reparație generală de minim opt ani. De asemenea, durata de utilizare a bateriilor electrice va fi de minim cinci ani.

Contractul este împărţit în cinci loturi, câte unul pentru fiecare oraş, şi mai prevede, de asemenea, şi achiziţia a 68 de staţii de încărcare lentă si 18 de staţii de încărcare rapidă.

Primul lot vizează achiziţia a 11 autobuze electrice, 3 staţii de încărcare rapidă şi 11 staţii de încărcare lentă pentru Brăila.
Toate cele 11 autobuze electrice vor fi incluse pe traseul liniei 2.


Termenul limită până la care companiile interesate pot depune oferte este 5 martie 2019, potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

more via http://www.economica.net/madr-achitioneaza-autobuze-electrice-pentru-inca-cinci-orase-braila-constanta-focsani-lugoj-si-s_164088.html
 

·
Brăileanism
Joined
·
1,523 Posts
Decizii etapa de incadrare de la ANPM

Decizia de incadrare nr.13578/25.10.2018 – Detalii

4. MUNICIPIUL BRAILA- „Modernizare transport electric Soseaua Baldovinesti”, amplasat in jud.Braila,municipiul Braila, str.Apollo:tronson între B-dul Dorobanţilor şi pasajul superior Apollo, Şos.Baldovineşti: pasajul superior Apollo-Culeea 1, pasaj superior Apollo-Culeea 2, pasajul superior Apollo-bucla de întoarcere Şos.Baldovineşti,Decizia de incadrare nr.13638/29.10.2018- Detalii
 

·
Brăileanism
Joined
·
1,523 Posts
Proiect Modernizare Bd. Independenței - Brăila + alte proiecte aprobate în CLM

Așa se dorește să arate la final Bd. Independenței:

Alte detalii de pe pagina de facebook al primarului:

Contracte cu finanțare semnate, în evaluare ori aprobate azi (21.03.2019) în Consiliul Local Municipal Brăila pentru a fi deduse pentru finanțare:

  • BULEVARDUL INDEPENDENȚEI = 72.272.000 lei
- modernizare trotuare.
- modernizare carosabil,
- modernizare parcări (neeligibile pe fonduri europene),
- modernizare linie dedicată tramvai,
- creare pistă biciclete,
- amenajare spații verzi cu sistem de irigații inteligent,
- modernizare zona de promenadă prin crearea complexului de fântâni artezene Barca + Globul Pământesc

  • STRADA GRIGORE ALEXANDRESCU = 62.090.000 lei
- modernizare trotuare,
- modernizare carosabil,
- modernizare parcări (neeligibile pe fonduri europene),
- modernizare linie dedicată tramvai (pe toată lungimea străzii Alexandrescu și toată linia ce străbate Parcul Monument)
- creare pistă biciclete,
- amenajare spații verzi
- achiziționare 2 tramvaie noi

  • ȘOSEAUA BALDOVINEȘTI = 28.751.000 lei
- modernizare trotuare,
- modernizare carosabil,
- creare linie dedicată pentru autobuze electrice
- creare pistă biciclete
- amenajare spații verzi
- achiziție 6 autobuze electrice noi

  • ACHIZIȚIE 10 TRAMVAIE NOI DE 18M = 95.221.00 lei
- 14.05.2019 termen depunere oferte - mai multe detalii pe un topic mai vechi
- Achiziție prin MDRAP

  • ACHIZIȚIE 11 AUTOBUZE ELECTRICE NOI = 29.863.000 lei
- Achiziție prin MDRAP
- Vizează achiziţia a 11 autobuze electrice, 3 staţii de încărcare rapidă şi 11 staţii de încărcare lentă pentru Brăila.
- Toate cele 11 autobuze electrice vor fi incluse pe traseul liniei 2.
 

·
Brăileanism
Joined
·
1,523 Posts
DOTĂRI MODERNE MONTATE DEGEABA PE STÂLPII BRĂILEI

• ne referim la butoanele cu ajutorul cărora pietonii pot schimba culoarea semaforului
• La fel şi în cazul atenţionărilor moderne aferente locurilor de refugiu din staţiile de tramvai! Nu putem spune acelaşi lucru, însă, şi despre dispozitivele montate încă de anul trecut în trei locuri cu un număr mare de pietoni: la Spitalul Judeţean, Colegiul Nicolae Bălcescu şi birourile pentru paşapoarte/permise auto.

via obiectivbr.ro
 

·
Brăileanism
Joined
·
1,523 Posts
COVOR ASFALTIC NOU PE CALEA GALAŢI, ÎNTRE PIAŢA TRAIAN ŞI BULEVARDUL INDEPENDENŢEI

• lucrarea, pornită în toamna anului trecut şi abandonată pe timpul iernii de firma “Tancrad”, a fost reluată la începutul acestei săptămâni
• Primăria speră ca raşchetarea asfaltului vechi şi turnarea unui nou strat asfaltic să fie gata în circa o săptămână
• ploile care se anunţă zilele acestea s-ar putea să încurce, însă, acest plan
• cert este că, atât timp cât lucrările vor fi în derulare, circulaţia maşinilor pe Calea Galaţi va fi deviată temporar pe străzile adiacente

mai multe via obiectivbr.ro
 

·
Brăileanism
Joined
·
1,523 Posts
PODUL DE PE CENTURĂ INTRĂ IAR ÎN REPARAȚII

• au fost reluate lucrările de reparaţii la podul peste calea ferată de lângă poligonul Vulpea
• şantierul va fi deschis cel puţin până în luna iulie
• Restricţiile de circulaţie care i-au stresat pe toată durata verii şi a toamnei anului trecut pe şoferii aflaţi în tranzit pe Şoseaua de Centură a Brăilei s-au reluat la începutul acestei săptămâni şi vor fi valabile cel puţin până în luna iulie a anului în curs.
•Conform contractului iniţial încheiat de Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere cu firma gălăţeană “Lemacons” SRL, lucrările de reabilitare a podului peste calea ferată de lângă poligonul Vulpea ar fi trebuit să fie gata în luna aprilie a acestui an, însă realitatea din teren nu s-a potrivit nici de această dată cu documentele şi declaraţiile oficiale.

mai multe detalii pe obiectivbr.ro
 

·
Registered
Joined
·
1,188 Posts
Au fost depuse ofertele pentru construcţia a patru drumuri expres în Moldova, Muntenia și Dobrogea

Miercuri a avut loc depunerea ofertelor pentru contractele destinate elaborării Studiilor de Fezabilitate și Proiectelor Tehnice necesare construirii a patru Drumuri Expres, pe relațiile Constanța – Tulcea, Brăila – Tulcea, Buzău – Brăila și Focșani – Brăila.

Pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic destinate construcției Drumului Expres Constanța – Tulcea, au fost depuse şase oferte, astfel:

Asocierea CONSITRANS S.R.L. – TOPOTECHNICS SRL
Asocierea EUROCERAD INTERNATIONAL SRL – 3TI Progetti Italia-Ingegneria Integrata SpA
IMPRESA DI COSTRUZIONI ING. E. MANTOVANI S.P.A.
INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL
Asocierea SEARCH CORPORATION – Egis Romania SA
TPF INGINERIE SRL

Pentru elaborarea aceluiași tip de documentație, necesară construcției
Drumului Expres Brăila (Jijila) - Tulcea (Cataloi), au fost depuse patru oferte, din partea:


Asocierea Eurocerad International S.R.L. - 3TI Progetti Italia - Ingegneria Integrata S.p.a.
INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL
Asocierea Search Corporation S.R.L. – Egis Romania S.A.
TPF INGINERIE SRL

Elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic, destinate construcției Drumului Expres Buzău – Brăila, a atras şase oferte, respectiv:

ASOCIEREA CONSITRANS SRL - TOPOTECHNICS SRL
ASOCIEREA EGIS ROMANIA SA - SEARCH CORPORATION SRL
ASOCIEREA 3TI PROGETTI ITALIA INGEGNERIA INTEGRATA SPA - EUROCERAD INTERNATIONAL SRL
INGENIERÍA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL S.A.
ASOCIEREA IRIMAT CONS SRL - ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA
TPF INGINERIE SRL

Pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic, documente necesare construcției Drumului Expres Focșani – Brăila, au fost depuse două oferte:

Asocierea CONSITRANS SRL - TOPOTECHNICS SRL
Asocierea EGIS ROMANIA SA - SEARCH CORPORATION SRL


În conformitate cu prevederile caietelor de sarcini, în cadrul fiecarui contract viitorii Prestatori vor avea obligația să elaboreze Studiile de Fezabilitate, Proiectele Tehnice de execuție și Proiectele pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire, dar și să acorde asistență tehnică până la obținerea autorizatiei de constructie de catre Autoritatea Contractantă.

După finalizarea acestor contracte, care au o perioadă de derulare de 24 de luni fiecare, se va putea intra direct în faza licitării documentațiilor pentru construcția celor 4 Drumuri Expres.
 

·
Brăileanism
Joined
·
1,523 Posts
  • ACHIZIȚIE 10 TRAMVAIE NOI DE 18M = 95.221.00 lei
- 14.05.2019 termen depunere oferte - mai multe detalii pe un topic mai vechi
- Achiziție prin MDRAP

.
Primăria Municipiului Brăila s-a înscris alături de Galați și Ploiești în Sistemul Electronic de Achizitii Publice, pentru achiziționarea a 10 tramvaie noi, în lungime de 18 m. Prețul estimat pe contract este de 17 milioane de euro, din care 98% sunt fonduri europene și 2% din bugetul local.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este de 27 februarie 2019.

Tramvaiele vor avea o capacitate de transport totală de 68 călători transportați în picioare și 32 persoane pe scaune fixe, nerabatabile, din care minim 6 accesibile din low floor.

Garanția funcționării tramvaielor este de minim 350.000 km sau minim 5 ani – care condiție se îndeplinește prima – de la data punerii în exploatare. Garanția se referă la tramvai în ansamblu și la toate componentele acestuia. Garanția poate fi extinsă până la 5 ani.

via | RealitateadeBraila.net
Ordinul de finanţare a proiectului a fost semnat pe 13 iunie 2019, iar investiţia va fi implementată de MDRAP (în calitate de lider de parteneriat) şi municipiul Brăila (în calitate de partener).
Obiectivul proiectului îl reprezintă îmbunătățirea transportului public local în Brăila, valoarea finanțării nerambursabile este de 79.032.583 lei, iar perioada de implementare - de 48 de luni.


Prima oara au anuntat in 20.01.2019, cu termen de depunere al ofertelor pe 14.05.2019.
Pe 18.06.2019 anunta ca abia a fost acceptata suma si urmeaza depunerea ofertelor ??????? WTF :bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash:
 

·
Brăileanism
Joined
·
1,523 Posts
Turcii de la Durmazlar şi Electroputere VFU Paşcani au depus oferte la licitaţia pentru achiziţia a 40 de tramvaie pentru oraşele Ploieşti (20), Galaţi (10) şi Brăila (10).

MDRAP a lansat pe 15 ianuarie licitația pentru achiziția a 40 de tramvaie destinate transportului public din trei orașe: Ploiești (20), Brăila (10) și Galați (10). Valoarea achiziției este estimată la 320 de milioane de lei (68 milioane de euro), adică 1,7 milioane de euro/bucata.

Tramvaiele trebuie să fie noi, cu o lungime de 18 metri, cu podea 100% coborâtă pe toată suprafața disponibilă pentru pasageri, cu viteza maximă de circulație de 70 km/oră, reglabilă, limitată electronic la 50 km/oră. Durata de viață a tramvaielor trebuie să fie de cel puțin 30 ani (8 ani fără reparații generale), conform Caietului de Sarcini.


De asemenea, tramvaiele trebuie să fie unidirecționale, cu facilități (rampe/rampă) pentru accesul persoanelor cu handicap locomotor și a persoanelor cu mobilitate redusă. Nu sunt acceptate modelele de tramvaie bidirecționale.

Tramvaiele trebuie să aibă minim trei uși duble de serviciu comandate electric comandate electronic și acționate electric, cu lățimea minimă de 1000 mm, pentru urcarea și coborârea călătorilor, accesibile pe partea dreaptă a tramvaiului în direcția de mers.

În plus față de cele trei uși duble, tramvaiele pot avea și uși simple (uși cu o singură foaie), respectiv prima ușă din partea din față lângă cabina vatmanului, respectiv ultima ușă, din partea din spate a tramvaiului lângă postul de conducere suplimentar pentru mersul în spate, ambele variante constructive fiind acceptate de către achizitor.

Tramvaiele trebuie să aibă o capacitate de transport totală de minim 100 locuri, respectiv 6 persoane/m2 (calculate la 0,167 m2/călător în picioare) din care minim 32 pe scaune fixe, nerabatabile, din care minim 6 accesibile din low floor, plus vatmanul. Producătorul poate suplimenta numărul de locuri pentru călători din tramvai prin montarea de scaune rabatabile.

Scaunele pentru călători vor fi singulare și nu de tip banchetă, realizate din material armat cu fibră de sticlă sau mase plastice cu tratament antistatic, vopsea înglobată, proprietăți antigraffiti, antivandalism cu tapițeria rezistentă la uzură și murdărie. Tapițeria trebuie să poată fi schimbată ușor și să fie rezistentă la actele de vandalism.

Tramvaiele trebuie să fie echipate cu instalație de aer condiționat, instalație de încălzire corespunzătoare pentru sezonul rece, instalație de exhaustare a aerului viciat, sistem de numărare a călătorilor, cu instalație audio-video în interior, anunțuri vocale exterioare în stații pentru persoanele cu dizabilități de vedere, instalație electrică a echipamentelor de ticketing, instalație de informare a călătorilor atât la interior cât și la exterior.

via | economica.net
 

·
Registered
Joined
·
1,188 Posts
Doar două stații Smart vor fi montate în această iarnă
“Prețioasele” stații de autobuz Braicar din municipiul Brăila, sunt abia în construcție, iar până la sfârșitul anului, numai două dintre ele vor fi gata și se vor monta pe de o parte și de alta în zona Colegiului Național Murgoci. Zilele trecute primarul Municipiului Brăila ne-a asigurat că mult așteptatele stații Smart, vor fi doar două până de Crăciun, iar de la anu în toate stațiile din municipiu, de la Viziru până în Vidin.

Acestea vor fi echipate cu ecrane de dimensiuni mici și mari, unde călătorii vor putea afla în timp real informații de interes public, traseele mijloacelor de transport în comun, timpul de sosire dar și evenimente importante din oraș. Acestea vor fi dotate și cu sisteme de supraveghere video capabile să detecteze eventuale incidente (persoană căzută pe stradă, altercații, accidente etc), astfel încât, prin intermediul interfeței online cu un server al autorităților, să se poată interveni într-un timp cât mai scurt în sprijinul cetățenilor.
 
41 - 57 of 57 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top