Natierať kameň na bielo. To by vypadalo ako psychiatrická liečebňa.
Natierať kameň na bielo. To by vypadalo ako psychiatrická liečebňa.Neexistuje plán postupne tak na bielo omietnuť aj tie hradby? Mohla by to byť celkom luxusná panoráma. Vidím že na jednej hradbovej vežičke tam už je na bielo omietnuté čelo.
Nie. Je to vyslovene založené na kontraste bielej farby paláca a kamenných hradieb.Neexistuje plán postupne tak na bielo omietnuť aj tie hradby? Mohla by to byť celkom luxusná panoráma. Vidím že na jednej hradbovej vežičke tam už je na bielo omietnuté čelo.
Este by som doplnil, ze koncepcia rekonstrukcie hradu je zalozena na navrate do terezianskych cias (okrem Tereziana), a ani vtedy neboli hradby na rozdiel od hradu natrene na bielo.Neexistuje plán postupne tak na bielo omietnuť aj tie hradby? Mohla by to byť celkom luxusná panoráma. Vidím že na jednej hradbovej vežičke tam už je na bielo omietnuté čelo.
a dufam, ze pri tomto aj ostaneme..ani vtedy neboli hradby na rozdiel od hradu natrene na bielo.
Tá jedna tvoja hradbová vežička s omietnutym čelom je Korunná veža. Tie zvyšné tri sú vežičky.Neexistuje plán postupne tak na bielo omietnuť aj tie hradby? Mohla by to byť celkom luxusná panoráma. Vidím že na jednej hradbovej vežičke tam už je na bielo omietnuté čelo.
Myslis tu stalu expoziciu alebo tie veci, co odtial vybrali?Vie mi niekto povedat, kedy sa uz konecne otvori ta vystava nalezov v podzemi co nasli pri vystavbe parkoviska je o tom uz roky az podozrivo ticho...
stalu expoziciu co mala byt v podzemiMyslis tu stalu expoziciu alebo tie veci, co odtial vybrali?
Myslis toto? Ci tam malo byt este aj nieco ine? Minimalne v lete to bolo otvorene, ked som tam bol.stalu expoziciu co mala byt v podzemi
ano je to to tie rimske nalezyMyslis toto? Ci tam malo byt este aj nieco ine? Minimalne v lete to bolo otvorene, ked som tam bol.
Vie mi niekto povedat, kedy sa uz konecne otvori ta vystava nalezov v podzemi co nasli pri vystavbe parkoviska je o tom uz roky az podozrivo ticho...