Oči mi vravia naľavo. (rozum jak vždy nenamieta:lolVlastne teraz som si uvedomil.Vyskova cast Jegeho je na tejto fotke na pravo ci nalavo?
P.S. A pamätajte, ak to tak nie je, tak ja sa určite nemýlim ale pravdepodobne zmenili projekt. :lol
Oči mi vravia naľavo. (rozum jak vždy nenamieta:lolVlastne teraz som si uvedomil.Vyskova cast Jegeho je na tejto fotke na pravo ci nalavo?
Vlastne teraz som si uvedomil.Vyskova cast Jegeho je na tejto fotke na pravo ci nalavo?
Presne tak. A keď už chcú tú Jégého alej stavať, tak si mohli odpustiť aspoň tú výškovú časť.^^^^keby tak radsej tu gloriu aj tu zlu vec na druhej strane rozadolu zburali uplne:lol::lol::lol:a vlastne ani tu jegeho by nemuseli vobc stavat:lol::lol::lol:
...ze Ti ruka neodpadla! ved pises na SKYSCRAPERcity!A keď už chcú tú Jégého alej stavať, tak si mohli odpustiť aspoň tú výškovú časť.
moja rec presne ,,, :bash:...ze Ti ruka neodpadla! ved pises na SKYSCRAPERcity!
radsej si mohli odpustit tie biele plastove okna...
Mrakodrap to nie je ani náhodou....ze Ti ruka neodpadla! ved pises na SKYSCRAPERcity!
radsej si mohli odpustit tie biele plastove okna...
dobre,dobre...tak fasaaaaaaaada,cladding,,,,,whatever :nuts:obklad tusim nie je ani na jednej z tychto budov...![]()
Rozadol nie je opacha, zvysne dve suhlasim :banana:Tento projekt je ale lepsi ako tie 3 opachy za nim
Tá časť vpravo už dosiahla svoju finálnu výšku, nie je to tak?