SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Matadorka 29 f (86 m)

105816 Views 239 Replies 72 Participants Last post by  yale99

Localization streets: Údernícka, Kopčianska,

Construction period: 2Q 2017 - 4Q 2019

Number of floors: 29, +1 underground

Height: 86 m,

Number of flats: 335

Number of parking places: 491

Developer: VI GROUP, spol. s r. o.,

Design: VI GROUP

Web project: http://www.matadorka.com

supplementary information:

YIMBY

TREND Reality

Visualizations

See less See more
5
  • Like
Reactions: 4
1 - 20 of 240 Posts
S tou Smaltovňou sa do budúcna fakt neráta? :( Aspoň časť keby zachovali...

foto: Ján Štimel/Denník N
See less See more
  • Like
Reactions: 3
Tá vizualizácia zobrazuje podklad z neschváleného Územného plánu zóny Matador. Čiže ešte to nie je definitívne.
Tohto je na Kopčianskej škoda. :D
  • Like
Reactions: 1
Tú sem nepatriacu fotku som presunul do Projects & Construction Updates: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1967967&page=33
  • Like

Bude to pekne blízko k Vienna Gate. :)
samozrejme 3izb obytné jednotky o veľkosti 56m2 nesmú chýbať link
See less See more
  • Like
Reactions: 2
samozrejme 3izb obytné jednotky o veľkosti 56m2 nesmú chýbať link
vstup rovno do kuchyne, 10metrove izby, orientacia na jednu svetovu stranu... byt snov
^^
my sme vyrastali v petrzalskom panelaku o velkosti 65m2, a to som si myslela ze sme mali maly byt :lol:

ludia kupia vsetko :eek:hno:
  • Like
Taketo nahodne premeny malych casti mesta na Aziu a Juznu Ameriku su dost mimo.
Petrzalka je mala cast mesta? Odkedy?
  • Like
Myslím, že Sukino mal na mysli malú časť z konkrétneho územia, nie celú Petržalku, ale on to možno vyvetlí sám ako to myslel.
Ja neviem. Ked sa pozriem na toto a na taku hlupost ako marina tower vo viedni tak toto je mi milsie a aj to zapadne do toho uzemia.
vstup rovno do kuchyne, 10metrove izby, orientacia na jednu svetovu stranu... byt snov
by ma zaujimalo ako sa ma clovek dostat na tie jedalenske stolicky pri stene, podla toho podorysu to vyzera na teleportaciu.
^^ už to v tom pôdoryse opravili, alebo sa mi to zdá? Apt. sa zmenšil dokonca na 54m2. Pribudla nejaká stúpačka... link
^^

Do riti, oni fakt tu smaltovnu zburaju :eek:hno:
snad ste si nerobili falosne nadeje...podla mna casom sa zastava cely ten velky areal a pojdu vsetky budovy prachom
Preco by nieco, z logickeho hladiska, postavil tu vyskovku na tom pozemku co najviac ku kolajom? Preco to nedat presne opacne?
Preco by nieco, z logickeho hladiska, postavil tu vyskovku na tom pozemku co najviac ku kolajom? Preco to nedat presne opacne?
Možno preto, aby tá výškovka odhlučnila tie byty vzadu, lebo keby to bolo opačne, odhlučnená by nebola ani výškovka ani nízka časť? :banana:
  • Like
1 - 20 of 240 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.