29,712 Posts
ako sa dalo cakat a dosledok vycuvania z PPP pre velku statnu nemocnicu tak penta sa rozhodla cim skor postavit velku nemocnicu v lokalite Bory.
bohuzial tym, ze ma nasadenych ludi na min. zdravotnictva je temer iste, ze si vybavi, ze sa na razsochov nebude stavat, kedze by potom ich nemocnica nemala sancu a samozrejme ju potrebuje dostavat cim skor.
začiatok výstavby: 2018
otvorenie: 2021
náklady: 100 miliónov
počet lôžok: 400
počet zamestnancov: 1200
V nemocnici bude 14 operačných sál, urgentný príjem, pôrodnica či transplantačné centrum.
zauijmave je cane, kde ma byt 400 lozok a cena 100 mio euro .. a ked si to porovname s tym co planoval stat na patronke ..
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/410596-svet-zdravia-postavi-koncovu-nemocnicu-v-bratislave/
p.s. po uvodnej diskusii to Qwert mozes kludne presunut do on-hold. ale podla prikladu z michaloviec, im bude sakra zalezat aby to cim skor dokoncili..
bohuzial tym, ze ma nasadenych ludi na min. zdravotnictva je temer iste, ze si vybavi, ze sa na razsochov nebude stavat, kedze by potom ich nemocnica nemala sancu a samozrejme ju potrebuje dostavat cim skor.
lokalita: pri nákupnom centre Bory MallPrvá koncová nemocnica novej generácie v Bratislave bude určená pre akútnych aj plánovaných pacientov, ktorým na svojich pracoviskách poskytne komplexnú zdravotnú starostlivosť v takmer všetkých chirurgických aj nechirurgických medicínskych odboroch.
začiatok výstavby: 2018
otvorenie: 2021
náklady: 100 miliónov
počet lôžok: 400
počet zamestnancov: 1200
V nemocnici bude 14 operačných sál, urgentný príjem, pôrodnica či transplantačné centrum.
zauijmave je cane, kde ma byt 400 lozok a cena 100 mio euro .. a ked si to porovname s tym co planoval stat na patronke ..
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/410596-svet-zdravia-postavi-koncovu-nemocnicu-v-bratislave/

p.s. po uvodnej diskusii to Qwert mozes kludne presunut do on-hold. ale podla prikladu z michaloviec, im bude sakra zalezat aby to cim skor dokoncili..