ja len dufam, ze ten architect, resp ten co robil vizualicaiu sa len sekol, leob ked zuzia ten BUS pruh aj odbovcenie z tomasikovej, tak to bude "radost" ..
Tie vycnelky v ceste "buspruhov" som ani ja moc nepochopil. Hlavne na Trnavskej to nedava vobec ziadny zmysel. Pri Tomasicke sa da aspon povedat, ze je to zachovanie sucasneho stavu 2 jazdnych pruhov, hoci ovela logickejsie by samozrejme bolo urobit tam 3 plnohodnotne pruhy ako je to v mieste zastavky.
Vcera som bol s kamosom na pive, chce tam kupovat, hovoril ze bol s nejakym realitakom v Iurise, ale skor ho odradili ako presvedcili. Faza 1 tak ako je vo vizoskach je jasna, akurat ze nalavo od nej bude este stat nejaka dalsia administrativa alebo sklad Kauflandu kedze pozemok patri im. Hovori ze skor to vidi na sklad lebo administrativu maju relativne novu. V kazdom pripade, nieco tam bude stat urcite. Cesta okolo Nido 1 je zial mestska a nebude sluzit len obyvatelom takze popod okna a okolo vyjazdu z garazi budu chodit auta skracujuce si odbocku z Tomasikovej na Trnavsku.
2.etapu dokoncia najskor okolo 2020 a sami este nevedia ako bude vyzerat, ta bytovka co tam je nakreslena nevedia kolko bude mat poschodi a ci tam vobec budu byty.
Smerok ku Kuchajde su mestske pozemky s futbalovymi ihriskami ale je len otazkou casu kedy sa zamenia a nieco sa tam postavi. Takze all in all, najblizsich 10 rokov sa tak bude stavat a nikto nezarucuje co tam vyrastie, ako to pokazi vyhlady a pod. Hovoril ze sice nad tym nezlomil definitivne palicu ale vraj ho to celkom kvalitne odradilo. Ja to sledujem tak pasivne, na prvy pohlad je to pre mna zaujimava lokalita ale tiez sa bojim ako sa dalej bude vyvijat tato oblast a pre mna je to tym padom dost velka brzda.
aj kedna trnavskej by som si vedel predstavit cyklocestu na obidvoch stranach, uplne oddelenu od vozovky, ale to by musela prejst rekonstrukciou cela ulica a vo vysledku by to vyzeralo strasne dobre, konecne ako v normalnej krajine
Zadná strana celkom rýchlo rastie, okolo však nič netrčí a na časti od Trnavskej sa akoby ani nezačalo pracovať. Takto to vyzerá, akoby to mala byť malá bytovka s pár bytmi.
(čítajte nahlas)
"De bývaš?"
"Vnide..."
"Čo? Nigde? Jak to?"
"Nee nigde - vnide!"
"V hnide?"
"Vola sa to nido, nerozmíš?"
"Kokooz, to by som nidy nevymyslel totok..."
"No to asi nido. Teda nigdo."
A forum community dedicated to skyscrapers, towers, highrises, construction, and city planning enthusiasts. Come join the discussion about structures, styles, reviews, scale, transportation, skylines, architecture, and more!