SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Nido

194171 Views 621 Replies 129 Participants Last post by  asbis37
Typ projektu: Obytny
Developer: Iuris Group
Architekt: Grido
Web projektu: https://www.nido.sk/
Zaciatok vystavby: 1Q/2017 (1. etapa)
Ukoncenie vystavby: 3Q/2018 (1. etapa)
Pocet bytov: 114 (1. etapa)
Pocet parkovacich miest: 149 v garazi + 15 vonku (1. etapa)
Doplnujuce info: http://reality.etrend.sk/byvanie/pri-kuchajde-vyrastie-n-do-so-stovkou-bytov.html

See less See more
7
  • Like
Reactions: 5
1 - 7 of 622 Posts
"cyklocesta" "cyklopriechod" :eek:hno::eek:hno::eek:hno:

aj kedna trnavskej by som si vedel predstavit cyklocestu na obidvoch stranach, uplne oddelenu od vozovky, ale to by musela prejst rekonstrukciou cela ulica a vo vysledku by to vyzeralo strasne dobre, konecne ako v normalnej krajine :)

trochu som zacal snivat :nuts:
See less See more
Super projekt, takto dostane hlavu a pätu. Dúfam, že nenarazí na Vallovu nechuť k povoľovaniu apartmánov. Lebo kým sa zmení uzemný plán, tak to bude trvať roky.

Inak, tak pekný projekt by si mohol odpustiť prikrášľovanie vizualizácii. Žiadne stromy na páse trávy pri chodníku nie sú a ani v stredovom páse na Trnavskej. A si ich tam ani nevysadia, tak načo tam dávať niečo, čo tam nebude. Projekt je pekný aj bez toho.
Ani by som tam nic nesadil, cela trnavska je zrela na velku rekonstrukciu. Kde by sa cesta posunula viac dostredu na ukor stredoveho pasu a po bokoch by mohol byt siroky chodnik + cyklotrasa na kazdej strane. A ked budu nejake peniaze navyse, tak v stredom pase by som si vedel predstavit palmy. :lol:
See less See more
Aj lowcost moze byt pekny, toto je cisty grc.
  • Like
Reactions: 4
Tu nejde o to, ze tam ta kancelraska nema byt, ale skor to prevedenie. Aby nieco bolo pekne neznamena, ze to musi aj byt strasne drahe.

Napr. ak by namiesto tej dlhej budovy bolo viac malych, tak by to vyzeralo ovela lepsie aj v pripade zachovania sucasneho dizajnu.
Myslim, ze nejaka facebook skupina by nebola na skodu.
1 - 7 of 622 Posts