SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Nido

192352 Views 614 Replies 128 Participants Last post by  ER202020
Typ projektu: Obytny
Developer: Iuris Group
Architekt: Grido
Web projektu: https://www.nido.sk/
Zaciatok vystavby: 1Q/2017 (1. etapa)
Ukoncenie vystavby: 3Q/2018 (1. etapa)
Pocet bytov: 114 (1. etapa)
Pocet parkovacich miest: 149 v garazi + 15 vonku (1. etapa)
Doplnujuce info: http://reality.etrend.sk/byvanie/pri-kuchajde-vyrastie-n-do-so-stovkou-bytov.html

See less See more
7
  • Like
Reactions: 5
1 - 14 of 615 Posts
Vcera som bol s kamosom na pive, chce tam kupovat, hovoril ze bol s nejakym realitakom v Iurise, ale skor ho odradili ako presvedcili. Faza 1 tak ako je vo vizoskach je jasna, akurat ze nalavo od nej bude este stat nejaka dalsia administrativa alebo sklad Kauflandu kedze pozemok patri im. Hovori ze skor to vidi na sklad lebo administrativu maju relativne novu. V kazdom pripade, nieco tam bude stat urcite. Cesta okolo Nido 1 je zial mestska a nebude sluzit len obyvatelom takze popod okna a okolo vyjazdu z garazi budu chodit auta skracujuce si odbocku z Tomasikovej na Trnavsku.

2.etapu dokoncia najskor okolo 2020 a sami este nevedia ako bude vyzerat, ta bytovka co tam je nakreslena nevedia kolko bude mat poschodi a ci tam vobec budu byty.

Smerok ku Kuchajde su mestske pozemky s futbalovymi ihriskami ale je len otazkou casu kedy sa zamenia a nieco sa tam postavi. Takze all in all, najblizsich 10 rokov sa tak bude stavat a nikto nezarucuje co tam vyrastie, ako to pokazi vyhlady a pod. Hovoril ze sice nad tym nezlomil definitivne palicu ale vraj ho to celkom kvalitne odradilo. Ja to sledujem tak pasivne, na prvy pohlad je to pre mna zaujimava lokalita ale tiez sa bojim ako sa dalej bude vyvijat tato oblast a pre mna je to tym padom dost velka brzda.
See less See more
https://reality.etrend.sk/komercne-...zbe-o-pozemky-projektu-beethovenova-alej.html

Netyka sa to Nida, ale Iurisu. Minule som isiel okolo a Nido celkom rastie tak snad to nema a nebude mat nejaky suvis
Ta krizovatka by hnevala aj mna ale argument ze to stoji ako novostavby v starom meste neberiem, pretoza mna napriklad ziadna novostavba v starom meste nelaka..... ale tak je to o prioritach, kazdemu vyhovuje nieco ine. Na nide ma vyslovene hneva ta cesta ktoru spravili popod balkony a je vyslovene rusiva. Nehovoriac o developmente ktory skor ci neskor caka vacsinu toho uzemia takze o pokojnom byvani nemoze byt ani rec
See less See more
Druha etapa mala ist do predaja v q1 q2 2018, bol som osobne v iurise a slubili mi poslat info o predpredaji. Zatial nic ale pochYbujem ze by sa to zastavilo ved uz si pripravuju pozemok a cistia. Zaroven zacina vystavbu kaufland hned vedla

Inak paci sa mo velmi ten projekt ale cim dalej tym viac mi to pride strasne natlacena masovka. Ta druha etapa to podstatne zhorsi
See less See more
Hned vedla susediaci pozemok s Nidom, idu tam rozsirovat sklad a príjem toveru. Neviem ci uz aj pomaly nezacali ale mali by teraz na jar.
Vizualne je ten projekt absolutne skvely, bol som aj priamo v Iurise ale odradila ma ta druha faza a susedne pozemky ktore sa budu developovat. Bdude to dost natlacene, ale inak je pravda ze vizualne to je super, aj dispozicie boli vyborne.
Nido je bezpochyby skvely projekt a aj vyborne vyzera. Ppzeral aom aj diapozicie a az na zopar drobnosti sa mi pacili. Ale ze by Victoria a Octopus boli skvele projekty, tak to by som nepovedal. Aj ked tam to bol viac problém zhotovitela stavby ako architekta. Ale aj tak.

Lokalita je lodla mna super, cez cestu mas Strkovec a komplet vybavenim, Kuchajdu si spomenul sam. Jedine co mna odradza a aj fakticky od realnej kupy odradila je druha faza - ta sice vyriesi tej hluk od Trnavskej ale zaroven strasne pokazi celu stavbu. Vzdy ked idem okolo tak si poviem zw je to krasny projekt ale zaroven zasnem ako tam chcu tu druhu etapu vopchat a ako to bude cele masove.
See less See more
Inak vraj sa uz predava 2.etapa,zatial som sa k cenam nedostal ale dam vediet. Admin priestory sa pracovne maju volat Ditta, zatial som zachytil zaujem DM ale to asi nie je az take podstatne. Ked budem mat cennik bytov tak postnem
Trosku im ta dvojka trva. Pobodne chceli zacat predaj v q1. Ale inak je pravda ze ked som bolo osobne uz pri prvej etape u nich tak mi hovorili ze dvojka bude najma o apartmanoch a tych tam je fakt vela z toho co som videl.

Pevne verim ze dvojka svojou mohutnostou nezabije jednotku lebo ta je fakt pekna
See less See more
Nido robi v sobotu den otvorenych dveri a bude predstavene nido2. Ma tam byt realne na pozemku vytycene kde budu stat budovy. Co je ale zaujimave tak drviva vacsina budu kvoli normam apartmany, v pripade 2i to budu IBA apartmany. Predaj sa spusta v sobotu.
Ano, presne tak som to myslel, sorry ak som sa blbp vyjadril
naozaj, keby ze teraz riesime byvanie, vyberali by sme medzi Nidom a Stein2..

Ja som presne medzi nimi aj vyberal. Nakoniec som dostal neodolatelnu ponuku, sice to nie je nivostavba ale je to relativne nove a zobral som ine. V kazdom pripade pre mna je Nido nieco ako svojho casu Gaudi.
  • Like
Reactions: 1
Oscar, ja som sa na ceny pytal ale nechceli mi ich cez telefon povedat, akurat mi povedali ze vsetko su apartmany (enbytove priestory) a pojde sa vyssie ako bola prva etapa (bola na urovni 2,3-2,5/m ked neratam balkony kedze tie pre mna osobne nemaju hodnotu) co ale chapem a je to uplne normalne.

Popravde ma odradila ta klasifikacia na nebytove priestory a fakt ze to bude blizsie k Trnavskej ktora je velmi rusna
See less See more
1 - 14 of 615 Posts