ja len dufam, ze ten architect, resp ten co robil vizualicaiu sa len sekol, leob ked zuzia ten BUS pruh aj odbovcenie z tomasikovej, tak to bude "radost" ..
snad to nebude svietit do vsetkych smerov ako typicke mestske lampove gule z konca 90tych a zaciatkom millenia , ktore robili velky svetelny smog .. ale snad to bude svietit len smerom dole .. a je tam lepsie poriesene vymienanie ziaroviek ako na apollejedna sa o exterierove osvetlenie toho parcika s detskym ihriskom vo vnutrobloku. cize okrem estetickej funkcie, budu mat tie "gule" aj jednu prakticku funkciu..
Ja tajne dufam, ze raz pojde po trnavskej elina. Miesto tam je a aj napokenie na myto. Idealne po stopach zeleznice. Urcite by sa uzivila minimalne po tangentu cez tomasiokovuAni by som tam nic nesadil, cela trnavska je zrela na velku rekonstrukciu. Kde by sa cesta posunula viac dostredu na ukor stredoveho pasu a po bokoch by mohol byt siroky chodnik + cyklotrasa na kazdej strane. A ked budu nejake peniaze navyse, tak v stredom pase by som si vedel predstavit palmy. :lol: