SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Nido

190044 Views 592 Replies 126 Participants Last post by  Mirecc
Typ projektu: Obytny
Developer: Iuris Group
Architekt: Grido
Web projektu: https://www.nido.sk/
Zaciatok vystavby: 1Q/2017 (1. etapa)
Ukoncenie vystavby: 3Q/2018 (1. etapa)
Pocet bytov: 114 (1. etapa)
Pocet parkovacich miest: 149 v garazi + 15 vonku (1. etapa)
Doplnujuce info: http://reality.etrend.sk/byvanie/pri-kuchajde-vyrastie-n-do-so-stovkou-bytov.html

21 - 40 of 593 Posts
Nevie niekto, ako vznikol?
som im dovolil, ale aby to nebolo uplne skopirovane tak otocili i-cko dolu hlavou :)
06.09.2017 Nido:

• Like
Reactions: FMI
Progres stavby

Vyzerá to tak, že sa s hrubou stavbou prvej fázy dostávajú do finále. Aj dnes (v nedeľu) sa žeriavy hýbali a pobehovalo tam aj zopár robotníkov.

^^ neviete niekto ako robili tie oble balkony? Mali na to nejake specialne debnenie alebo pouzili prefabrikaty?
^^Veľmi dokonalé hrany a oblúky a sú tam špáry medzi jednodlivými prvkami. Podľa mňa prefabrikáty, ktoré nadpojili na oceľovú výstuž.
Super projekt az na tie ceny a lokalitu. Ceny su ako novostavby v starom meste a poloha na rohu rusnych krizovatiek tiez nic moc.
Ta krizovatka by hnevala aj mna ale argument ze to stoji ako novostavby v starom meste neberiem, pretoza mna napriklad ziadna novostavba v starom meste nelaka..... ale tak je to o prioritach, kazdemu vyhovuje nieco ine. Na nide ma vyslovene hneva ta cesta ktoru spravili popod balkony a je vyslovene rusiva. Nehovoriac o developmente ktory skor ci neskor caka vacsinu toho uzemia takze o pokojnom byvani nemoze byt ani rec
20.10.2017:

Podľa mňa prefabrikáty, ktoré nadpojili na oceľovú výstuž.
nie, liaty vibrovany beton. akurat na hornom poschodi zadnej bytovky chlapy skladali debnenie.
Nehovoriac o developmente ktory skor ci neskor caka vacsinu toho uzemia takze o pokojnom byvani nemoze byt ani rec
Tak pokojne byvanie vedla futbaloveho stadionu je dost oxymoron:)
Fotoupdate júl vs. október 2017

zdroj
No som zvedavý na výsledok, do akej miery to bude reflektovať vizualizácie...
Super projekt az na tie ceny a lokalitu. Ceny su ako novostavby v starom meste a poloha na rohu rusnych krizovatiek tiez nic moc.
Ak postavajú aj Nido 2 tak s tou križovatkou to nebude až tak hrozné, sú aj horšie projekty ktoré sú priamo na križovatke nalepené ako Perla Ružinova alebo Treenium ;-)
Prvá fotka bola vyfotená náhodne, žiadne čakanie. Zaujala ma technológia uchytenia okien pre vynesenie žeriavom.

Detail:

Zábery bez detailu:

Ten odstavený vrak "na predaj" je tam snáď už od leta...:eek:hno:
  • Like
Reactions: Rudy_SK
Treba mu zobrať ŠPZ a nahlásiť vrak ;)
21 - 40 of 593 Posts