SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Nido

190038 Views 592 Replies 126 Participants Last post by  Mirecc
Typ projektu: Obytny
Developer: Iuris Group
Architekt: Grido
Web projektu: https://www.nido.sk/
Zaciatok vystavby: 1Q/2017 (1. etapa)
Ukoncenie vystavby: 3Q/2018 (1. etapa)
Pocet bytov: 114 (1. etapa)
Pocet parkovacich miest: 149 v garazi + 15 vonku (1. etapa)
Doplnujuce info: http://reality.etrend.sk/byvanie/pri-kuchajde-vyrastie-n-do-so-stovkou-bytov.html

541 - 560 of 593 Posts
Trochu veľká betónová plocha.
Tie hodiny su az tak abstraktne, ze cez den to vyzera ako nejaka nedokoncena konstrukcia...
zaujimave, ze spravili povrchy chodnikov z liateho betonu, netradicne riesenie
zaujimave, ze spravili povrchy chodnikov z liateho betonu, netradicne riesenie
To ma prekvapilo najviac. Pôsobí to na mňa ako povrch konečnej autobusov alebo odstavná plocha pre lietadlá.
to snad nebude na bilboardy
Skôr totem pre označenie firiem v kancelárskych budovách. Snáď sa nebudem mýliť.
Načo by sme to civilizovane umiestnili na fasádu budovy, keď sa to dá drbnúť do stredu chodníka/cyklocesty.
Tento projekt začínal výborne a väčšina z nás sme mu fandili. No ako sa to blíži do finále a ukazujú sa tie detaily dokončovania tak to teda padá do bahna priemernosti. Začalo to fasádou tej office časti. Potom to pokračovalo asfaltovým peklom a vnútroblokom z betónu pre parkovanie lietadiel a nakoniec totem pre firmy ako pro nejakom logistickom centre v Senci pri diaľnici.
Mne sa ani nezdá - tá administratíva tak bola plánovaná od začiatku a podľa mňa je OK. Pravdou je že ten asfalt vonku je zbytočný, ak už vnútri zvolili betón, mali ho konzistentne použiť aj vonku.
Ale inak - počkajme si kým to tam trocha ožije. Je tam menší prestupný uzol MHD, nejaké malé prevádzky by sa tam hodili.
  • Like
Reactions: UC San Diego Alumn
Načo by sme to civilizovane umiestnili na fasádu budovy, keď sa to dá drbnúť do stredu chodníka/cyklocesty.
a obzvlast, ked si ten chodnik aj sami preinvestovali..
dve mega lampy to uz maju za sebou,
asi nevydrzali vcerajsi vichor,
este dobre ze neprezili tuto skusku kym tam este nikto nebyva..
Som zvedavy ci sa odvazia tieto vratit a nechat tam zvysne

Attachments

mozeme povedat ze developer pri tomto projekte stratil gule 😁
To je ako keby to robil niekto iny. obytna cast je jedna z najkrajsich v BA, a potom to takto sedlacky zabiju.
Da sa niekde zistit ci uz maju pridelene supisne cislo?
Da sa niekde zistit ci uz maju pridelene supisne cislo?
ano, co viem tak maju ho uz tyzden.
ano, co viem tak maju ho uz tyzden.
Aha, lebo prelom februar marec planovali vyzyvat. Tak mozno uz zacali niekomu ked mate take informacie. Dakujem
541 - 560 of 593 Posts