SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Nido

190040 Views 592 Replies 126 Participants Last post by  Mirecc
Typ projektu: Obytny
Developer: Iuris Group
Architekt: Grido
Web projektu: https://www.nido.sk/
Zaciatok vystavby: 1Q/2017 (1. etapa)
Ukoncenie vystavby: 3Q/2018 (1. etapa)
Pocet bytov: 114 (1. etapa)
Pocet parkovacich miest: 149 v garazi + 15 vonku (1. etapa)
Doplnujuce info: http://reality.etrend.sk/byvanie/pri-kuchajde-vyrastie-n-do-so-stovkou-bytov.html

41 - 60 of 593 Posts
Dnešný pohľad z križovatky

To fakt je uplne na vrchu vianocny stromcek? :)
^^
To je predsa glajcha, bezna vec pri vytiahnuti stavby.
To je skvelé, o tomto zvyku som doteraz nevedel. Podáva sa aj na takýchto veľkých komerčných stavbách pohostenie? :)
Celkom zaujímavo riešené balkóny:

Plus by ma zaujímalo, čo sú to tie rúry, čo trčia zo steny na balkón. Či nejaký výduch vzduchotechniky, alebo niečo iné.
Pro veliky uspech zmena programu dnes davame film ze života lachtanu?
^^Urbanizovanie tohto priestoru celkom posúva tú pomyselnú hranicu výpadovky z mesta ďalej. Ale tou neprekonateľnou hranicou a bariérou je železnica, ktorá ide ponad Vajnorskú a Rožňavskú. Tá vyslovene rozdeľuje akoby dva svety.
  • Like
Reactions: Rudy_SK
Jedna dnešná: Nido už dostáva zimný kožuch:

N!do | 22.1.'18

Bola vyvinuta namaha odfotit Nido vecer, tak hadam to niekto oceni...hej, a este snezilo a takmer mi umrzli prsty, co pre toto forum clovek nespravi. :lol:

Super to zatial vyzera. Ocenujem, ze niekto si trufol ist do inej ako bielej/sivej farby okien, palec hore.
Plus by ma zaujímalo, čo sú to tie rúry, čo trčia zo steny na balkón. Či nejaký výduch vzduchotechniky, alebo niečo iné.
Asi na vetranie - pre vetraciu štrbinu...
decentralna "rekuperacia" aka diera v kazdej obytnej stene s takym malym cudom, co sa tvari, ze je rekuperacia a bude to hlucne. je to v kazdom novsom projekte aby splnili nove normy. je to lacnejsie radovo ako centralne vetranie a pri sposobe cistenia na slovensku aj ked je to len papierova splnena vec, mozno aj lepsie ako ta centralne vetranie ..
06.04.2018:

uz montuju aj kolektory na strechy

41 - 60 of 593 Posts