SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Nová Mýtna

88722 Views 283 Replies 74 Participants Last post by  yale99
Polyfunkčné centrum - Nová Mýtna

• miesto realizácie: Bratislava, Mýtna - Radlinského
  • doba výstavby: 2010 - 2012
  • počet podlaží: 23, 15, +4 podzemné
  • výška: 83m
  • počet bytov: 78
  • počet parkovacích miest: 188 (všetko v garážach)
  • celková plocha: 123 520 m2
  • celková plocha pozemku: 4 632 m2
  • zastavaná plocha pozemku: 3 728 m2
  • celková úžitková plocha komplexu: 33 881 m2
  • celková podlažná plocha komplexu: ? m2
  • Cena projektu: 20 mil. €
  • developer: Team Nový Dom, s.r.o.
  • financujúca banka: Immobank zo skupiny Volksbank

Vizualizácie:

Zdroj: http://reality.etrend.sk/byvanie/pozrite-sa-ako-ma-vyzerat-nova-mytna.html

Staršie vizualizácie:

Hmotová studia:

zdroj: EIA + net

jednu budovu tabacky rozoberaju...skoda
See less See more
12
1 - 20 of 284 Posts
nakoľko je tato budova v intenzívnej výstavbe zakladám jej thread..

chcem este podotknut ze zatial sa jena len o tuto etapu

See less See more
teraz sa stava ten 15 podlazny objekt alebo ten vyssi?
^^skoda ze prave ta etapa,lebo som tajne dufal ze sa nieco spravi so schatranymi budovami prave v tej druhej casti pozemku.Nejaka rekonstrukcia alebo co.Takto to vyzera ze sa toho zrejme zatial nedotknu.Inac som prekvapeny ze sa pustia skor do tych vyskovych stavieb.
Zameta sa pod tymi objketmi momentalne.
Zameta sa pod tymi objketmi momentalne.
pod tou častou čo ma stavebne povolenie je už dávno pozametané ;)

oboje
aha takze uz zacnu aj stavebne prace?
I kinda like the project
for what I understand of it...

but the images look very conceptual and very clear in what they want to bring...
nice project
nerad sa do toho miesam ale hento oznacit za vizualizaciu je silna kava... nie je to nahodou hmotova studia zverejnena tak 4 roky dozadu?
nerad sa do toho miesam ale hento oznacit za vizualizaciu je silna kava... nie je to nahodou hmotova studia zverejnena tak 4 roky dozadu?
mas pravdu, zmenimto zatil kym nezozeniem vyzualizacie aktualne
od tej vizosky co z toho vznikne neocakavam nic preborne a ja som vacsinou optimisticky nadmerne...podla man to bude naky kvader obycajny
uz som to pisal inde. podla mojich info vsetko bude inak. (nizka zastavba, ziaden intrak. .... atd) snad to uz coskoro zverejnia
A naozaj majú už stavebné povolenie, alebo mali len povolenie na búracie práce a vyčistenie pozemku.
Lebo ak začínajú už skutočnú výstavbu nechce sa mi veriť, že v takej tichosti bez nejakého PR v tlači. Aby to neskončilo len s veľkým upratovaním a teraz budú čakať na zástup ľudí, ktorý potrebujú byt za hocijakú cenu a obálky s úplatkami od bánk, ktoré to chcú financovať.

matiasmx: Ešte si pooprav názov vlákna, chýba ti tam Bratislava v zátvorkách.
to som rád,že ten nebude žiaden intrák, inak skvelá lokalita na bývanie. Ešte keby tak postavili Starohorskú :)

A naozaj majú už stavebné povolenie, alebo mali len povolenie na búracie práce a vyčistenie pozemku.
Lebo ak začínajú už skutočnú výstavbu nechce sa mi veriť, že v takej tichosti bez nejakého PR v tlači. Aby to neskončilo len s veľkým upratovaním a teraz budú čakať na zástup ľudí, ktorý potrebujú byt za hocijakú cenu a obálky s úplatkami od bánk, ktoré to chcú financovať.
^^ príjemné čítanie :cheers:

takže sa to postaví, čomu som samozrejme veľmi rád, keďže sa dá doporiadku ďalšie veľké zanedbané územie v centre mesta.

matiasmx: Ešte si pooprav názov vlákna, chýba ti tam Bratislava v zátvorkách.
:lol: nastáva otázka, či to označenie Bratislava na začiatku každého vlákna nie je zbytočné, keďže BL má vlastnú sekciu. Takto sa to zvyklo označovať, keď sme boli CE a boli tu nahromade všetky mestá, teraz to označenie však stratilo svoje opodstatnienie. Avšak z nostalgie... ho môžeme samozrejme ponechať :)

Vďaka za vlákno Mateji :) hurá na updaty
See less See more
len na odlahcenie -
kedysi, este za doby mojich nekonecnych studii, som sedel s jednym spolustudentom na terase u hasica. kamerad mi vravel, ze este kedysi pradavno cast z tohoto pozemku patrila nejakym jeho predkom, ze im bola vyvlastnena, pretoze sa planovalo, ze cez tento koridor bude viest cesta ako pokracovanie z dnesnej wilsonovej na mytnu. vraj im za to vymenili nejake pozemky, ktore neskor skonfiskovali komanci a dnes su na dne gabcikovskej nadrze...
http://www.bratislavskenoviny.sk/na...iva-investor-ma-povolenie.html?page_id=196327

Ide o projekt spoločnosti Team Nový Dom pod názvom Nová Mýtna a medzi ulicami Radlinského a Mýtna má podľa stavebného povolenia vzniknúť administratívna budova s hotelom apartmánového typu, bytový dom a samostatný apartmánový dom.

a internáty su kde? :)
chvalabohu nikde

zdroj vizualizácii v banovinách
VIZUALIZÁCIA - skyscrapercity
lol
chvalabohu nikde

zdroj vizualizácii v banovinách

lol
:) matias by mohol byt novinárom, ma lepší nos vyhrabať info a materiály ako kadejaký pisálkovia
Reálne konečné vizualizácie ešte nezverejnili ? Lebo tie čo som tu videl doteraz, boli úbohé.
1 - 20 of 284 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.