Super
Ja by som ani nepovedal ze futuristic...Petrzalka sa zmeni a podla mna dost rychlo, ludia si zacnu uvedomovat ze byvame v starych paneloch je nanic..a budu chciet investovat do novych. Ludia ktore tie byty dostali za par supov uz pomalicky vymenia ina generacia.Zivotnost panelakov pokial sa o nich clovek dost dobre stara je 60-80 rokov, niekde je uz 1/3-1/2 zivota tych domov prec a podla mna Petrzalka city je krasny zaciatok toho ako to bude dalej pokracovat. BA v roku 2060 bude k nepoznaju...Ked to pojde takymto tempom mam pocit ze to bude naozaj ziva a krasna europska metropola..... :nuts:
este chcem dodat ze tie odvazne architektonicke prvky nebudeme hladat v meste....ale prave naopak na jeho pravom brehu...v Petrzalke, tu vyrastu velmi zaujimave projekty ktore nebudu zviazane konvenciam o pamiatkach.Nehovoriac o tom kolko ma Petrzalka zelene....
Cely zivot som v Petrzalke prezil a pokial ju niekto povazuje za geto tak coskoro zmeni nazor......
I ked mi srdcom 5trzalcania sme to tak nikdy necitili

Ja som behal aj po kopcoch v Petrzalke, aj po lese, kupal som sa v jazere, chodil na kone, ratal ovce, chytil ryby vo velrieke, opaloval sa v luznych lesoch, stanoval v piesku...
no povedzte.....je to geto?

)))
See less