[Bratislava] Projects and Construction Updates X
[Bratislava] Projects and Construction Updates IX
[Bratislava] projects and construction updates VIII
[Bratislava] projects and construction updates VII
[Bratislava] projects and construction updates VI
[Bratislava] projects and construction updates V
[Bratislava] projects and construction updates IV
[Bratislava] projects and construction updates III
[Bratislava] projects and construction updates II
[Bratislava] projects and construction updates I
Prajem veľa updatov a nech sa nám toho postaví, čo najviac[i keď niektoré projekty by sa nemuseli postaviť]. :cheers:
Ano mas pravdu a to su prave miesta podla ktorych sa hodnoti mesto... Nejde o to ci mame novy skyscraper. Ja by som bral ciste namestia udrziavane travniky a podobne aspon na tych najdolezitejsich miestach ako su namestia, stanice a pod. Hned by to aj turisti inak brali a Blava by nebla sivou myskou. Lenze to by sa museli zmenit priority :cheers:ja by som videl fajn obnovit namestia, podchody, kupit tym bezdomovcom pred hlavnou staniou zadarmo jednosmernu cestu vlakom![]()
bude. mna hlavne pobavilo, ked v ramci tej uzasnej rekonstrukcie Zahradnickej nijak nevyriesili to uzke miesto z krizovatky Miletickova/Zahradnicka smerom na Ruzinovsku a dolava na Jegeho. jeden pruh rovno, jeden pruh dolava, uz teraz to tam obcas je zaujimave. :bash:Ja som strasne zvedavy, ako tam bude vyzerat taka staticka doprava ked otvoria blizku Jegeho alej. To bude mega brutal.
A ked si pozries celu tu "rekonstrukciu" tak zistis krivu kolajovu trat na Zahradnickej pri Glorii, doslova odflaknute umiestnenie stlpov trakcneho vedenia a osvetlenia ktore su dost casto v ceste chodcom, to iste aj semafory na krizovatke Zahradnicka a Mileticova, dalej nerozumiem preco v smere od Slovanetu neurobili samostatny odbocovaci pruh na Jégého :bash: Pretoze ten pruh ide zaroven aj rovno a za krizovatkou v podstate mas malo casu sa preradit do praveho ak by si stal v lavom pruhu. No proste toto podla mna projektanti poriadne odflakli.bude. mna hlavne pobavilo, ked v ramci tej uzasnej rekonstrukcie Zahradnickej nijak nevyriesili to uzke miesto z krizovatky Miletickova/Zahradnicka smerom na Ruzinovsku a dolava na Jegeho. jeden pruh rovno, jeden pruh dolava, uz teraz to tam obcas je zaujimave. :bash:
Ani som nevedel ze to uz je dokoncene. Ale dispozicne riesenie bytov strasne tak ako aj ich stranka bez cien jednotlivych bytovPolyfunkčný dom Atrium, Herlianska.
![]()
![]()
si si isty? naposledy, ked som isiel okolo, tak na tabuli bolo, ze sa jedna o rekonstrukciu inzinierskych sieti, s Perlou Ruzinova to nemalo nic spolocne.prace na tejto stavbe pomalicky, naozaj pomalicky postupuju
to su albanci, ti tam boli uz za cias hlbokeho socializmu. teraz sa presunuli na druhu stranu ruzinovskej, hned oproti, v takom domceku (asi na cierno postavenom).There used to have great ice cream near there...
Myslim ze ta velka jama hovori za vsetko. To asi rekonstrukcia inzinierskych sieti nebudesi si isty? naposledy, ked som isiel okolo, tak na tabuli bolo, ze sa jedna o rekonstrukciu inzinierskych sieti, s Perlou Ruzinova to nemalo nic spolocne.