SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Rezidencia Mierova (Treenium)

133490 Views 409 Replies 105 Participants Last post by  jajopajox
Lokalita: Bratislava Ružinov (križovatka Hraničná- Gagarinova)
Počet podlaží: 18
Počet parkovacích miest: 147
Celková podlažná plocha: 13 358 m²
Developer: Greefin Group

Zdroj Treenium
See less See more
5
  • Like
Reactions: 1
1 - 8 of 410 Posts
V tom máš pravdu, mne skôr vadí, že sa sťažujú na úplne každý projekt.
To bude asi tym ze v poslednej dobe sa uplne kazdy projekt v Ruzinove stavia v rozpore s niecim.
  • Like
Reactions: 3
Hlasim dalsiu bizarnu zmenu v lokalite, v tom trojuholniku v krizovatke (ktory mimochodom nie je nijak pristupny pre chodcov), sa byvala herna zmenila na... masiarstvo Orban :wtf:
a uz to aj niekto stihol odfotit na google maps:

https://goo.gl/maps/s7qupRz1H4q
Mne sa ten projekt nikdy mejavil ako fajn a normalne by som ho nominoval na najsprostejsiu lokalitu v bratislave. Byt ohraniceny tromi cestami, z toho dve su megafrkeventovane a zo stvrtej strany mat predajcu audlt a ako bonus cez cestu protidrogovu liecebnu... No ja neviem.
Ako som pisal uz viackrat, ked cely tento dlhy uzky pas (konciaci povedzme na Osvetovej) medzi novopostavenou Gagarinovou a Mierovou vznikol, islo o uzemie vyhradene pre obciansku vybavenost, ziadne byvanie v nom nikdy nemalo byt.
See less See more
  • Like
Reactions: 2
projekt co sa mohol stat ikonickym
Tento bizarny projekt sa od zaciatku mohol stat a nakoniec sa aj stal akurat tak ikonou dnesnej realitnej bubliny.
srsly? tak to je tento projekt este vacsia tragedia nez som si myslel...
  • Like
Reactions: 1
S tymi upravami maju stastie zatial ze je sucho, lebo prvy vacsi dazd tie kopy hliny z toho "svahu" splachne ako nic...
S tymi upravami maju stastie zatial ze je sucho, lebo prvy vacsi dazd tie kopy hliny z toho "svahu" splachne ako nic...

:gaah:
See less See more
  • Like
Reactions: 5
1 - 8 of 410 Posts