SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Rezidencia Mierova (Treenium)

133393 Views 409 Replies 105 Participants Last post by  jajopajox
Lokalita: Bratislava Ružinov (križovatka Hraničná- Gagarinova)
Počet podlaží: 18
Počet parkovacích miest: 147
Celková podlažná plocha: 13 358 m²
Developer: Greefin Group

Zdroj Treenium
See less See more
5
  • Like
Reactions: 1
1 - 20 of 410 Posts
^^Veru toto je známa vec v Prievoze, že investor predáva alebo rezervuje aj byty na poschodiach, na ktoré nemá povolenie. No som zvedaví kto tento boj vyhraje. Či zase okresný úrad preští ružinovský stavebný úrad a povolí mu dodatočnú zmenu stavby, alebo to ružinovský vyhrá a investor pekne zaklapne po 9 poschodie.
See less See more
Tým blbým Ružinovčanom vadí snáď všetko.
Nie blbým Ružinovčanom ide iba o to aby sa dodržiavala na tomto území povolená určitá výšková zástavba, na ktorú majú vydané stavebné povolenie a, ktorú tu zase niekto ignoruje.
sak orban len na jar otvoril predajnu kusok dalej na mierovej. to ma nejaky divny business model. alebo ze by predal pozemky aj budovu v zone chalupkova?!?
Tiež sa čudujem nad touto investíciou. Možno tú Bottovú predal. Veď tam zaparkovať na tom divokom štrkovisku je u hubu. Všetci stavbári z okolia tam parkujú cez deň. Asi lepšie urobí ak odtiaľ dočasne odíde. Teraz to tam budú aj tak okupovať SADisti.
Ja už na Bottovú ani nechodím nakupovať odkedy je táto prevádzka na Mierovej. No tejto na rozhraní Gagarinky a Mierovej sa teším. Určite tam bude ešte väčší výber ako v tej malej predajni.
See less See more
Ak by tu žili schopný židia známy svojím obchodným duchom, tak by si už dávno nejaký košér obchod otvorili v BA. No evidentne tu na to asi nie je trh, alebo tu máme slabý židovský odvar, ktorý nemá obchodného ducha.
^^Napraviť sa to dá, postavia sa aj ďalšie výškovky na vyplnenie tých dier. :) No je to tak na storočie.
Až na to, že v ponuke je iba 9 podlaží. Predčasná radosť, Jeziško nepríde.
  • Like
Už idú do výšky. Jedna dnešná rýchlovka.
Piatok 24.2.
See less See more
  • Like
Reactions: 4
^^Nie, bude iba 9p. Iba, že by ukecali Pekára.
^^No bol by hlúpy ak by kúpil byt aj nižšie s tým, že v budúcnosti mu tam pribudne 9 poschodová nadstavba.
^^Investor si hlavne myslel, že je to pre neho hotová vec tá zmena stavby pred dokončením. Len zabudol, že síce o kúsok ďalej je mega Perla, ale tú povoloval snáď obálkam naklonený Drozd. A Pekár nie je Drozd na škodu developera. :)
Jeden z prínosov tejto stavby, že zmiznú časom tie bilbordy s oplotením stavby. Teda aspoň dúfam.
  • Like
^^Bojujeme proti reklamnému smogu, výstavbou. :lol:
  • Like
Zdá sa mi, že táto stavba je bez robotníkov už cca týždeň. Ako keby prišli po 9té poschodie a teraz čakajú ako to dopadne s povolením o navýšenie na 18 p.
^^Evidentne asi nemajú vlastníci bytov po 9té poschodie zazmluvnené penále, za každý deň omeškania voči investorovi. Radosť tam kúpiť byt a čakať aj rok-dva, kedy sa rozhodne pri prieťahoch, či to pôjde vyššie. Gratulujem novým vlastníkom.
Tá stavba stagnuje už dobrý mesiac. Teraz sa bude investor čím obhajovať voči zákazníkom ktorý si tam kúpili byty pod 9 poschodie. Že zlý, zlý úrad, zlý, zlý starosta, nedovolí nám dokončiť stavbu, poškodzuje nás aj vás. Viem si predstaviť. :lol:
^^Tu by som byt nekúpil ani s 50% zľavou. Ešte to bude strašiť ako skelet niekoľko rokov ak budú tvrdohlavo tlačiť na navýšenie stavby. Ďakujem pekne. Ďalší exoti v developmente. Ani kríza z 2008 to poriadne nevyčistila na trhu a ľudia majú veľmi krátku pamäť. Stále nie sú dostatočne obozretný čo za mačku vo vreci kupujú, pri realitách.
See less See more
  • Like
Podľa toho čo som dnes videl, tak mám silné podozrenie, že začali demontovať žeriav. Pokúsim sa ešte dnes presvedčiť či je to tak. Ak áno tak asi pochopili, že to navýšenie nepretlačia.

EDIT: tak je to ako som si myslel. Žeriav to má spočítané. Rameno poobede už bolo celé demontované a ostávala iba otočná veža s kabínov žeriavníka. Do večera to budú mať celé rozobraté.
See less See more
teraz uz bol skory cely zeriav dole. takze to zatial odlozili, ale zjavne budu radsej cakat na novu EIA a chcu to stoj co stoj dostavat na 18 podlazi .. asi cakaju na volby do samosprav .. ked sa tam dostene buocik, tak maju developeri zase raj
Ak sa Pekár stane primátorom, tak to Buocik nepretlačí. :)
See less See more
22.09.17
Tak a už nadobro bez žeriavu, zatiaľ. Veľmi solventný developer, ktorý drží ako rukojemníkov nešťastníkov, ktorý sa nechali zlákať na kúpu bytu. Byť tá možnosť tak určite by som radšej odstúpil od zmluvy.
See less See more
  • Like
Reactions: 3
1 - 20 of 410 Posts