Aký je zmysel toho polepu v rôznych jazykoch (hlavne hebrejčina, WTF)? :nuts:
Aký je zmysel toho polepu v rôznych jazykoch (hlavne hebrejčina, WTF)? :nuts:
Orban s drive-inomHlasim dalsiu bizarnu zmenu v lokalite, v tom trojuholniku v krizovatke (ktory mimochodom nie je nijak pristupny pre chodcov), sa byvala herna zmenila na... masiarstvo Orban :wtf:
Tak na Dphcke sa uz neda zarabat, tak musi sa inak obraciatsak orban len na jar otvoril predajnu kusok dalej na mierovej. to ma nejaky divny business model. alebo ze by predal pozemky aj budovu v zone chalupkova?!?
Možno má aj kóšer sekciu. Inak žarty nabok, keď som bol na prehliadke Mauzólea Chatama Sofera, sprievodca sa posťažoval, že treba chodiť do Viedne, ak chce si niekto chce kúpiť alebo jesť kóšer jedlo. Židov v Bratislave by malo byť vyše tisíc.Aký je zmysel toho polepu v rôznych jazykoch (hlavne hebrejčina, WTF)? :nuts:
Hej, ešte Halal chýba. :nuts:Možno má aj kóšer sekciu. Inak žarty nabok, keď som bol na prehliadke Mauzólea Chatama Sofera, sprievodca sa posťažoval, že treba chodiť do Viedne, ak chce si niekto chce kúpiť alebo jesť kóšer jedlo. Židov v Bratislave by malo byť vyše tisíc.
Ja som nenarážala na nejakú náboženskú korektnosť, ale na to, akou nezmyselnou reklamou to má oblepené. Nech si tam pokojne dá "kosher" a "halal" ale táto "cudzojazyčná" reklama skutočne nedáva zmysel alebo len neviem, čo tým chcel dosiahnuť? :lol:Áno, súhlasím, aj to chýba.
Tiež sa čudujem nad touto investíciou. Možno tú Bottovú predal. Veď tam zaparkovať na tom divokom štrkovisku je u hubu. Všetci stavbári z okolia tam parkujú cez deň. Asi lepšie urobí ak odtiaľ dočasne odíde. Teraz to tam budú aj tak okupovať SADisti.sak orban len na jar otvoril predajnu kusok dalej na mierovej. to ma nejaky divny business model. alebo ze by predal pozemky aj budovu v zone chalupkova?!?
Zidov je samozrejme viac ako tisic, ale samozrejme tych ortodoxnych, co dodrzuju aj tieto urcite ritualy, je podstatne menej. Pokial ide o koser, tak to by ma zaujimalo, ci by to nejaky rabin posvatil, medzi tymi rozporcovanymi prasatami :nuts:Možno má aj kóšer sekciu. Inak žarty nabok, keď som bol na prehliadke Mauzólea Chatama Sofera, sprievodca sa posťažoval, že treba chodiť do Viedne, ak chce si niekto chce kúpiť alebo jesť kóšer jedlo. Židov v Bratislave by malo byť vyše tisíc.