SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Rezidencia Mierova (Treenium)

133319 Views 409 Replies 105 Participants Last post by  jajopajox
Lokalita: Bratislava Ružinov (križovatka Hraničná- Gagarinova)
Počet podlaží: 18
Počet parkovacích miest: 147
Celková podlažná plocha: 13 358 m²
Developer: Greefin Group

Zdroj Treenium
  • Like
Reactions: Henrich37
401 - 410 of 410 Posts
Ale čo ta kvalita prác, aktuálny majiteľ komplet musí opravovať všetko to čo tam dodrbkali predchádzajúci majitelia a stavebné firmy. A niečo prerabať znamená, že kvalita bude určite horšia ako keď sa to robí dobre na prvú a odoborne viď fasáda a jej nekonečný príbeh(robí sa už 5 rok tusím). Toto budú kupovať fakt kaskadéri len. Jedine žeby bola super cena za byt ale to nie je.
Toto kúpia nevedomí "kaskadéri", ktorí o pôvode tej stavby nemajú ani šajnu. Každý, kto si len trochu dohľadá info o tej stavbe dá od toho ruky preč, aj keď to má síce nového ale opäť neznámeho developera.
Ach. Moj. Boze. Tento projekt mal kopec problemov, ale aspon vyzeral dobre. Teraz ma dalsi problem.
Zámer bol, aby tento na hovno projekt navždy pripomínala farba fasády.
To pôvodné ešte nebolo zateplené / omietnuté? Mne prišlo, že áno, ale vždy som šiel okolo len autom, zblízka som to nevidel. Ak na to museli ísť ďalšie vrstvy, možno len kúpili fasádu na Bazoši, ako v Apolke.
Ak to už fasádu malo, tak tomuto počinu moc nerozumiem. Možno len chcú ľuďom na prvú ukázať, že je to nahovno kúpa.
  • Like
Reactions: Dolina1963
ano bolo vsetko, len farbu davali ..
  • Like
Tá fasáda už potrebovala rekonštrukciu. Lebo tá omietka bol buď vyblednutá, alebo parádne zatečená s výkvetmi plesní. Niekde to chytalo aj hrdzu z toho lešenia čo tam stálo roky po dokončení omietky.
  • Like
Nebojte sa .... teraz to malokto kupit ale dostavaju skolauduju... daju uzasnu 20% zlavu z uz aj tak predrazenych bytov a hned sa to rozchyta :D
  • Like
na tu mensiu budovu ano, ale tu vyssiu aj zateplovali, vidno to este na fotke od Sukina a aj na mojej fotke odomna na predchadzajucej strane
  • Like
no zas az tak zle to nevyzera, dost bude zalezat ako upravia tie zelene plochy a bezprostredne okolie
  • Like
401 - 410 of 410 Posts