Včerajšie fotky od Wizzarda. Poprosím všetky fotky tejto rekonštrukcie odteraz vkladať sem:.
Z tejto mapky som absolutne tupy. Vie mi niekto objasnit, popripade dokreslit, co kde je, lebo tu su vychody uplne inac nakreslene ako si to ja pamatam a absolutne si to neviem z tejto mapky predstavit.Schematický plán podchodu po rekonštrukcii:
![]()
Toto som presne pozeral aj ja, ze absolutne netusim co to je zac. Mozno ta fialova cast dole je henta byvala Sportka o ktorej som pisal vyssie, ale naozaj netusim.Co mna prekvapuje, su tie dve miestnosti v juznej casti. Na konci tej juznej chodby, kde je ten jeden eskalator s paralelnym schodiskom su nejake cierne dvere, takze ta juzna (vlavo) viestnost bude asi priestor za tymi dvermi.
Ta druha juzna (vpravo) miestnost netusim, co je a ako sa k nej dostat. Nie je to nahodou pozostatok atomoveho krytu ?
Btw, este v severo-zapadnej chodbe od Trznice su nejake dvere, predpokladam akasi servisna miestnost, pripadne sklad. Rovnako aj na severnej strane je zopar dvier (asi sklad na prislusenstvo k eskalatorom, ci co to tam bolo).
Chcelo by to tie super tajne miestnosti dokreslit do mapky![]()
možno kvôli nejakých noriem musia použiť v podchode protipožiarny sadrokarton. predsa prevadzky budú mať výklady nie? nebudú to izbyale ako som pisal uz inde, nezda sa mi to, lebo tam pouzivaju cerveny protipoziarny sadros, ktory je asi 4x drahsi ako klasicky biely.
trocha off topic, ale z poslednych tyzdnov mam osobne skusenosti také, ze jednoducho biely sadros nebol u dodavatela dostupny a tak sa pouzival aj protipoziarny, ktory nie je vsade 4x drahsi a niekde to je naozaj rozdiel par desiatok centov!!! za meter stvorcovyale ako som pisal uz inde, nezda sa mi to, lebo tam pouzivaju cerveny protipoziarny sadros, ktory je asi 4x drahsi ako klasicky biely.