SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Urban Residence

278988 Views 915 Replies 123 Participants Last post by  yoggy52
Residential development in Račianska/Filiálka area

188 residential units and 96 apartments
approx. 500 parking lots
4 969 sqm of commercial area

http://imgshuck.com/images/dhcd.jpg
http://imgshuck.com/images/nlwt.jpg
See less See more
901 - 916 of 916 Posts
Výhľady z a menší náhľad na terasu bytu na 12 poschodí.

See less See more
8
  • Like
Reactions: 5
Noooo, výhľad ma niekto parádny. Ten by som bral.
Noooo, výhľad ma niekto parádny. Ten by som bral.
Má aj na Slavín a na Kolibu. Byt má dve podlažia (11 a 12) výhľad na tri strany.
  • Like
Reactions: 1
To je ten byt co povodne zaberal cele to 12ste poschodie a potom ho rozdelili na 2?
Áno, z výťahu vystupuješ priamo v byte aj keď to je len taká technická miestnosť s wc a ešte nasledujú hlavné vchodové dvere, tie sú ale stále otvorené lebo na poschodie potrebuješ čip do výťahu priradený k tomu bytu. Alebo potom zo spoločnej chodby na 11 poschodí.
  • Like
Lucron rozposiela vyzvu na dodrziavanie dizajn manualu a je pripraveny rozdávat pokuty. Tlieskam. Snad prvy krat vidim tak dosledneho developera.
  • Like
Reactions: 4
Lucron rozposiela vyzvu na dodrziavanie dizajn manualu a je pripraveny rozdávat pokuty. Tlieskam. Snad prvy krat vidim tak dosledneho developera.
nemas foto kto to nedodrziava resp co sa porusuje?
Najskor asi kreativne vyplne tych mrezovanych balkonov vo “vezi”.
v tej vyzve nie je nikto konkretny, len su tam vymenovane veci ako napr. zle umiestnena klima, ine ako predpisane zasklenie a podobne veci. Plynie 2 tyzdnová lehota na odstranenie. Tak som zvedavy čo bude potom :) Majú dost podrobny dizajn manual, ide az do detailov ako slnečník na terase a pod...
See less See more
  • Like
Reactions: 2
sauna ci zahradny domcek na naradie? :unsure: o zelenu strechu sa treba patricne starat a aj kosacku treba niekam odlozit, nech na nu neprsi..
  • Haha
Reactions: 2
wtf, len nedavno zasielali info majitelom, ze veci proti designmanualu budu odstranovat
Ako to tam ten človek dostal? Ťažko z fotky súdiť aké je to veľké, ale asi ani v rozloženom stave to len tak nevpratal do výťahu.
Ako to tam ten človek dostal? Ťažko z fotky súdiť aké je to veľké, ale asi ani v rozloženom stave to len tak nevpratal do výťahu.
Podla fotky je to tak vysoke 2metre, co by nemal byt ziaden problem a obvodovo to tiez nevyzera nejak velke ci casti obvodovej kontrukcie nevyzeraju velke, ze by si to nevedel doviezt az hore.
See less See more
  • Like
901 - 916 of 916 Posts