^^^^ Áno, je to 2. etapa a ďaľšie etapy celého Westendu sú popísané tu.
WESTEND
Developer: J&T Real Estate
Westend Square
Construction period: 3Q 2007 - July 2011
Number of floors: 17 + 4 underground
Height: 66.8m
Number of parking places: 260
Cost: 30 000 000 €
article:J&T
official website: westend.sk
visualizations:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Westend Gate
construction period: 2013 - 2014
total floor area: 35 000 m2
number of parking places: 620
![]()
visualization: J&T RE
^^^^ Áno, je to 2. etapa a ďaľšie etapy celého Westendu sú popísané tu.Nieje to náhodou druhá etapa tej veže čo J&T prestavovali-nadstavovali.![]()
Nie je zač, ja rád prispievam updatmi. :cheers:dik za fotky chodim tam velmi malo tak som rad ze aspon sa takto trochu pozriem ako pokrocuju![]()
^^^^^^
:cheers: Pekné fotky. Áno, Patrónka potrebuje posun. Je tam aj SAV, a mohla by sa zrekonštruovať aj budova Štatistického úradu SR. Niekedy.![]()
nie nie ide predlzeny vikend tak si tam zobrali volnoOd poslednej aktualizácie 29.10. sa nezmenilo vôbec nič. Nepostavili ani jedno poschodie, ani miešačky tam nie je vidno, ba dokonca ani robotníkov som tam už dlhšie nevidel.. , možno tí dvaja, čo tam občas prebehnú. Ja som síce optimista a to dosť veľký, ale doprkinka by sa mohli aspoň tváriť, že sa tam niečo deje. Len mi nehovorte, že "kríza".
...ja tade chodím okolo stále a fakt tam na tej stavbe žiadne zmeny nevidím. Dúfam, že som len zle počítal poschodia...:nuts:
Voľno? LOL to ho majú potom už pol mesiaca ...:lol:nie nie ide predlzeny vikend tak si tam zobrali volno![]()
ehm no tak ako som ti uz predchvilov napisal je dost mozne ze sa J&T sustreduje na dokoncenie a predaj RP a ostatne projekti zatial asi trochu pozastavilo oni si to asi mozu dovolit ..Voľno? LOL to ho majú potom už pol mesiaca ...:lol:
copy from ICQ discussion