SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Westend (17f)

190661 Views 576 Replies 104 Participants Last post by  forneus1
Doplnené informácie z pôvodného prvého postu:

WESTEND

Developer: J&T Real Estate

Westend Square

Construction period: 3Q 2007 - July 2011

Number of floors: 17 + 4 underground

Height: 66.8m

Number of parking places: 260

Cost: 30 000 000 €

article:J&T

official website: westend.sk

visualizations:

Westend Gate

construction period: 2013 - 2014

total floor area: 35 000 m2

number of parking places: 620

visualization: J&T RE

Nieje to náhodou druhá etapa tej veže čo J&T prestavovali-nadstavovali.:)
See less See more
9
1 - 20 of 577 Posts
Nieje to náhodou druhá etapa tej veže čo J&T prestavovali-nadstavovali.:)
^^^^ Áno, je to 2. etapa a ďaľšie etapy celého Westendu sú popísané tu.
16.10.'08 | construction update | Westend Square

...skultúrňovanie Patrónky pokračuje. :cheers:

BONUS - dopravná situácia.
See less See more
6
dik za fotky chodim tam velmi malo tak som rad ze aspon sa takto trochu pozriem ako pokrocuju :)
dik za fotky chodim tam velmi malo tak som rad ze aspon sa takto trochu pozriem ako pokrocuju :)
Nie je zač, ja rád prispievam updatmi. :cheers:
21.10.'08 | construction update | Westend Square

lejú :cheers:

progres
See less See more
7
^^^^^^

:cheers: Pekné fotky. Áno, Patrónka potrebuje posun. Je tam aj SAV, a mohla by sa zrekonštruovať aj budova Štatistického úradu SR. Niekedy. :)

See less See more
^^Štatisticý úrad je oproti Centrálu
^^^^^^

:cheers: Pekné fotky. Áno, Patrónka potrebuje posun. Je tam aj SAV, a mohla by sa zrekonštruovať aj budova Štatistického úradu SR. Niekedy. :)

SAV zrekonštruovali na bielo až jemne vanilkovú. Keď bude enough time tak vám to cvaknem aj s neďalekým rozšíreným Tescom o nákupnú galériu. :)
See less See more
29.10.'08 | construction update | Westend Square

Pekné to tam bude v tom Westende:. :cheers:

Na záver 'billboard' vo farbách claddingu:.

...napravo je detský domov ROSE :( ...teraz si nie som istý, možno je to až ten ďalší dom za tým domom napravo
See less See more
9
super update phill! :cheers:

Na záver 'billboard' vo farbách claddingu:.

...napravo je detský domov ROSE :( ...teraz si nie som istý, možno je to až ten ďalší dom za tým domom napravo
neviem ci tie domy nebudu skor chranene dielne (ale tie su mozno viac vlavo, za patronkou).
See less See more
Od poslednej aktualizácie 29.10. sa nezmenilo vôbec nič. Nepostavili ani jedno poschodie, ani miešačky tam nie je vidno, ba dokonca ani robotníkov som tam už dlhšie nevidel.. , možno tí dvaja, čo tam občas prebehnú. Ja som síce optimista a to dosť veľký, ale doprkinka by sa mohli aspoň tváriť, že sa tam niečo deje. Len mi nehovorte, že "kríza".
...ja tade chodím okolo stále a fakt tam na tej stavbe žiadne zmeny nevidím. Dúfam, že som len zle počítal poschodia...:nuts:
See less See more
Od poslednej aktualizácie 29.10. sa nezmenilo vôbec nič. Nepostavili ani jedno poschodie, ani miešačky tam nie je vidno, ba dokonca ani robotníkov som tam už dlhšie nevidel.. , možno tí dvaja, čo tam občas prebehnú. Ja som síce optimista a to dosť veľký, ale doprkinka by sa mohli aspoň tváriť, že sa tam niečo deje. Len mi nehovorte, že "kríza".
...ja tade chodím okolo stále a fakt tam na tej stavbe žiadne zmeny nevidím. Dúfam, že som len zle počítal poschodia...:nuts:
nie nie ide predlzeny vikend tak si tam zobrali volno :D
See less See more
nie nie ide predlzeny vikend tak si tam zobrali volno :D
Voľno? LOL to ho majú potom už pol mesiaca ...:lol:

copy from ICQ discussion
Voľno? LOL to ho majú potom už pol mesiaca ...:lol:

copy from ICQ discussion
ehm no tak ako som ti uz predchvilov napisal je dost mozne ze sa J&T sustreduje na dokoncenie a predaj RP a ostatne projekti zatial asi trochu pozastavilo oni si to asi mozu dovolit ..
Chuapci, ale sak J a T su bez prenazi, nane looove, RP museli dat tento tyzden dole 40%, neni to jasne?
24.11.'08 | construction update | Westend Square

nothing new guys :(
See less See more
3
1 - 20 of 577 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.