ten dom urcite nie je domov socialnych sluzieb ROSA

WESTEND
Developer: J&T Real Estate
Westend Square
Construction period: 3Q 2007 - July 2011
Number of floors: 17 + 4 underground
Height: 66.8m
Number of parking places: 260
Cost: 30 000 000 €
article:J&T
official website: westend.sk
visualizations:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Westend Gate
construction period: 2013 - 2014
total floor area: 35 000 m2
number of parking places: 620
![]()
visualization: J&T RE
staci obist ten prvy veziak (JaT), prejst popri parkovacom dome, ci medzi tymi dvoma administrativnymi budovami kusok dalej a si tam... ci sa mylim?17 podlaží
btw. už nejaké tie 2 mesiace tam je nahodený skušobný cladding. Avšak, dali ho do vnútrobloku, kde sa nie je možné dostať.
dík, možno to vyskúšam![]()
a cez to parkovisko za tou druhou budovou (podla googlu terazpri každom update to celé prechádzammedzi tými dvoma admin. budovami je plot. Každopádne myslím, že to bude ten cladding, ktorý bol svojho času vyvesený na blízkom billboarde (niekde na prvej strane je aj foto)
stavime sa?Podla mňa to nie je určite finálny clading, stačí keď dobre zaprší, tak ten betón dosť navlhne, a potom to vôbec nevyzerá pekne, a na spodných poschodiach je vidieť pod oknami konzoly na uchytenie fasádnych panelov.
Ono aj keď sa to môže javiť ako pohľadový betón, ale je to skôr tým, že tie podokenné pásy sú prefabrikáty.
asi hej...Je pravda, že tepelná izolácia sa dá riešiť cez sendvičové panely, ale už oveľa horšie vodonepriepustnosť fasáda, mal som pár krát možnosť už vidieť túto stavbu s nahodení mi fasádnymi panelmi počas dažďu, a vyzeralo to údesne. Takže ja si trvám na svojom že toto určite nie je finálne úprava.
Moja preddikcia je, že čoskoro to oboženú lešením ( alebo závesnými lávkami ) a začnú to izolovať ( minimálne penetračným náterom) a na to dajú hlinníkový fasádny obklad.