Do budovy urcenej pre liekovu agenturu sa ma vraj stahovat Dell zo stareho mesta....
WESTEND
Developer: J&T Real Estate
Westend Square
Construction period: 3Q 2007 - July 2011
Number of floors: 17 + 4 underground
Height: 66.8m
Number of parking places: 260
Cost: 30 000 000 €
article:J&T
official website: westend.sk
visualizations:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Westend Gate
construction period: 2013 - 2014
total floor area: 35 000 m2
number of parking places: 620
![]()
visualization: J&T RE
To je inak co za business strategiu? Stahovat zazemie v dobre dostupnom centre mesta do uplnej paze niekde na Patronke...uzasna predstava zivota straveneho dvomi hodinami cestovanim kazdy den...Do budovy urcenej pre liekovu agenturu sa ma vraj stahovat Dell zo stareho mesta....
Podľa toho, kde bývaš. :lol: Manželka zmenila robotu na Westend a pochvaľuje si, že je za 10-15 minút s MHD v robote. Do centra jej trvala cesta niekedy aj hodinu jeden smer.To je inak co za business strategiu? Stahovat zazemie v dobre dostupnom centre mesta do uplnej paze niekde na Patronke...uzasna predstava zivota straveneho dvomi hodinami cestovanim kazdy den...
Ano, podla toho kde jeden byva, ale islo mi aj o to, ze ked si v centre mesta, tak po ceste vela veci vybavis, lebo ich mas blizko, vecer si peso zajdes na pivo, na podujatie, len tak do mesta, kde-kade...na Patronke skapal pes... ja robit v takom prostredi s vypadovkou nablizku a v kancli jak vo vyrobnej hale VW tak uz by som rano pravidelne vstavala nasrana a bolo by mi niekedy uprimne aj jedno ci to mam do roboty 15 minut alebo trikrat tolko :lol:Podľa toho, kde bývaš. :lol: Manželka zmenila robotu na Westend a pochvaľuje si, že je za 10-15 minút s MHD v robote. Do centra jej trvala cesta niekedy aj hodinu jeden smer.
Ale zase až tak ďaleko to nie je, z Račianskeho mýta je to 21-kou 8 minút cesty, väčšinou v bus pruhoch.
je to o cene, aj ked horsi standard budovy pri blumentali bude asi drahsi ako lepsi standard na patronke.To je inak co za business strategiu? Stahovat zazemie v dobre dostupnom centre mesta do uplnej paze niekde na Patronke...uzasna predstava zivota straveneho dvomi hodinami cestovanim kazdy den...
toto si kde pocul? v Delli robim a ziadne chyry o stahovani som nezaculDo budovy urcenej pre liekovu agenturu sa ma vraj stahovat Dell zo stareho mesta....
Aj ja robim v Delli a koncom juna nam maju oznamit ako dalej a co som pocul, vraj sa buduci rok stahujeme z Fazulovej prec, moj typ je Nivy Tower.... ale uvidimetoto si kde pocul? v Delli robim a ziadne chyry o stahovani som nezacul
a pokial viem tu budovu na fazulovej si firma dala pre seba postavit, to nemal byt len tak nejaky office a vybraty najomca, tak mi nepride logicke ze by odtial chceli odist
hlavne ked teraz investovali do uprav interieru tak preco by tam nieco pripravovali, stahovali tam tim, robili tomu velke promo ked by to cele presunuli onedlho
Este to nie je dokoncena. Ak by si siel po Dubravcskej ceste, co je pri SAVke, tak tam este vidis stroje a robosov ako makaju na garaziach, prijazdovej ceste a pod. Otvorenie ma byt v juny, uz len finisuju. A co som pocul, tak uz najomcov maju, ale nespomeniem si teraz koho.Dnes som šiel okolo..dell tam síce nie je ale tá budova z "vlnitého plechu" so žltými prvkami je kompletne prázdna (zvnútra na oknách igelit, žiadne známky života). Myslíte, že to ešte stále nie je dokončené alebo proste nemajú tam koho dať? Vzhľadom na rýchlosť výstavby napr. HB Reavis-u predpokladám, že tam proste nikoho nemajú, čomu sa vzhľadom na výzor budovy nečudujem.