SkyscraperCity Forum banner

[Bratislava] Westend (17f)

190659 Views 576 Replies 104 Participants Last post by  forneus1
Doplnené informácie z pôvodného prvého postu:

WESTEND

Developer: J&T Real Estate

Westend Square

Construction period: 3Q 2007 - July 2011

Number of floors: 17 + 4 underground

Height: 66.8m

Number of parking places: 260

Cost: 30 000 000 €

article:J&T

official website: westend.sk

visualizations:

Westend Gate

construction period: 2013 - 2014

total floor area: 35 000 m2

number of parking places: 620

visualization: J&T RE

Nieje to náhodou druhá etapa tej veže čo J&T prestavovali-nadstavovali.:)
See less See more
9
561 - 577 of 577 Posts
Do budovy urcenej pre liekovu agenturu sa ma vraj stahovat Dell zo stareho mesta....
  • Like
Reactions: 1
Do budovy urcenej pre liekovu agenturu sa ma vraj stahovat Dell zo stareho mesta....
To je inak co za business strategiu? Stahovat zazemie v dobre dostupnom centre mesta do uplnej paze niekde na Patronke...uzasna predstava zivota straveneho dvomi hodinami cestovanim kazdy den...
To je inak co za business strategiu? Stahovat zazemie v dobre dostupnom centre mesta do uplnej paze niekde na Patronke...uzasna predstava zivota straveneho dvomi hodinami cestovanim kazdy den...
Podľa toho, kde bývaš. :lol: Manželka zmenila robotu na Westend a pochvaľuje si, že je za 10-15 minút s MHD v robote. Do centra jej trvala cesta niekedy aj hodinu jeden smer.

Ale zase až tak ďaleko to nie je, z Račianskeho mýta je to 21-kou 8 minút cesty, väčšinou v bus pruhoch.
See less See more
Podľa toho, kde bývaš. :lol: Manželka zmenila robotu na Westend a pochvaľuje si, že je za 10-15 minút s MHD v robote. Do centra jej trvala cesta niekedy aj hodinu jeden smer.

Ale zase až tak ďaleko to nie je, z Račianskeho mýta je to 21-kou 8 minút cesty, väčšinou v bus pruhoch.
Ano, podla toho kde jeden byva, ale islo mi aj o to, ze ked si v centre mesta, tak po ceste vela veci vybavis, lebo ich mas blizko, vecer si peso zajdes na pivo, na podujatie, len tak do mesta, kde-kade...na Patronke skapal pes... ja robit v takom prostredi s vypadovkou nablizku a v kancli jak vo vyrobnej hale VW tak uz by som rano pravidelne vstavala nasrana a bolo by mi niekedy uprimne aj jedno ci to mam do roboty 15 minut alebo trikrat tolko :lol:

+ si myslim, ze pre mnohych ludi tymto krokom atraktivita verejnej dopravy klesne, pretoze v rannych kolonach do kanclu zvolia radsej auto..
See less See more
je to o cene, aj ked horsi standard budovy pri blumentali bude asi drahsi ako lepsi standard na patronke.

firmu _nezaujima? ako sa do nej zamestnanci dostanu.. tym duplom zdielane sluzby ala dell.

a zjavne mali jebko a trtko problem zaplnit westend, ked to takto rozhadzuju ..

som inak zvedavy ako to dopadne .. ci bude tiez X rokov opusteny ala byvaly orange, alebo polus ..
See less See more
...
firmu _nezaujima? ako sa do nej zamestnanci dostanu.. tym duplom zdielane sluzby ala dell.

...
Ved hej, o toto mi v prvom rade islo...
See less See more
Budova na Fazulovej ma problem s parkovanim, to je jeden z dolezitych faktorov. Bohuzial atraktivita IAD je vyrazne vyssia nez MHD kedze velke mnozstvo zamestnancov dochadza zo suburbov. Inak tie famy sa siria uz dlhsie, vid moja nenapadna poznamka par postov vyssie :shifty: :coffee:
toto si kde pocul? v Delli robim a ziadne chyry o stahovani som nezacul
a pokial viem tu budovu na fazulovej si firma dala pre seba postavit, to nemal byt len tak nejaky office a vybraty najomca, tak mi nepride logicke ze by odtial chceli odist
hlavne ked teraz investovali do uprav interieru tak preco by tam nieco pripravovali, stahovali tam tim, robili tomu velke promo ked by to cele presunuli onedlho
See less See more
Upravy budovy robil majitel budovy, nie Dell. Okrem toho sa skus zamysliet co bolo hlavnou zmenou pri tej prerabke...
  • Like
Tú budovu by najlepšie prerobili jej zbúraním a výstavbou novej s rozumnejšou mierkou.
to by sa muselo zburat 90% noveho developmentu s prisonparkom a zuckermandlom ako zaciatok :)
  • Like
no tak popytal som sa a dopocul som sa ze predsa len na tom splechu je mozno nieco pravdy, ale ze vraj az 2020 resp neskor...dovtedy asi este dell ostane na fazulovej
Dnes som šiel okolo..dell tam síce nie je ale tá budova z "vlnitého plechu" so žltými prvkami je kompletne prázdna (zvnútra na oknách igelit, žiadne známky života). Myslíte, že to ešte stále nie je dokončené alebo proste nemajú tam koho dať? Vzhľadom na rýchlosť výstavby napr. HB Reavis-u predpokladám, že tam proste nikoho nemajú, čomu sa vzhľadom na výzor budovy nečudujem.
See less See more
toto si kde pocul? v Delli robim a ziadne chyry o stahovani som nezacul
a pokial viem tu budovu na fazulovej si firma dala pre seba postavit, to nemal byt len tak nejaky office a vybraty najomca, tak mi nepride logicke ze by odtial chceli odist
hlavne ked teraz investovali do uprav interieru tak preco by tam nieco pripravovali, stahovali tam tim, robili tomu velke promo ked by to cele presunuli onedlho
Aj ja robim v Delli a koncom juna nam maju oznamit ako dalej a co som pocul, vraj sa buduci rok stahujeme z Fazulovej prec, moj typ je Nivy Tower.... ale uvidime
See less See more
dell si nechal tu budovu na fazulovej sice postavit pre seba, ale uz su tam vyse 10 rokov a teda asi im skoncila aj zmluva maju preklenovaciu, takze tipujem, ze sa budu chciet stahovat. to je bezna prax pri tychto shared service centrach. aj ked dell ide skor na cenu.sak uvidi sa co im ponuknu.
Dnes som šiel okolo..dell tam síce nie je ale tá budova z "vlnitého plechu" so žltými prvkami je kompletne prázdna (zvnútra na oknách igelit, žiadne známky života). Myslíte, že to ešte stále nie je dokončené alebo proste nemajú tam koho dať? Vzhľadom na rýchlosť výstavby napr. HB Reavis-u predpokladám, že tam proste nikoho nemajú, čomu sa vzhľadom na výzor budovy nečudujem.
Este to nie je dokoncena. Ak by si siel po Dubravcskej ceste, co je pri SAVke, tak tam este vidis stroje a robosov ako makaju na garaziach, prijazdovej ceste a pod. Otvorenie ma byt v juny, uz len finisuju. A co som pocul, tak uz najomcov maju, ale nespomeniem si teraz koho.
See less See more
  • Like
561 - 577 of 577 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.