SkyscraperCity banner

6981 - 7000 of 7637 Posts

·
Registered
Joined
·
2,419 Posts
Az Alkotmány, a Nádor, Az Akadémia és a Balassi utca méltó, reprezentatív és teljes rendezése tenné fel szerintem a koronát az egész projektre.
Had hívjam fel a figyelmed a Báthory utca elején lévő romos épületekre. Nemhogy Budapestre, de az egész országra nézve szégyenteljes, hogy egy ilyen kiemelt helyen ez előfordulhat 30 évvel a kommunizmus után.
 

·
Moderator
Joined
·
8,372 Posts
Tamás, az első posztodban közölt képek eltűntek. Nem tudom, mi az oka, ha tudod, korrigáld, légy szíves.
 
  • Like
Reactions: WXY

·
Registered
Joined
·
863 Posts
A Szabad György Irodaházból az "alagúton" át jutunk az Országházba. Ennek legfontosabb előnye az, hogy a biztonsági ellenőrzést az épület falain kívülre lehetett így hozni. Ha a biztonsági helyzet megkívánja, most már el lehet érni, hogy az épület mindkét végén - északon a Látogatóközponton át - úgy lehet belépni, hogy sem ember, sem csomag nem jut a falon belülre biztonsági ellenőrzés nélkül.

Az alagút a korábbi asztalosműhely helyén kialakított térbe torkollik:Innen egy korábban is meglévő folyosó átalakításával kialakított új közlekedőn keresztül jutunk az Országház déli végén lévő két lifthez (amiket le kellett hozni erre a szintre):A folyosóról nyílik egy új, nagyszabású konferenciaterem (az északi oldalon a korábbi ütemben épített Ney Béla terem tükörképeként)


Ügyeltünk a részletekre:

 

·
Registered
Joined
·
284 Posts
Azt tudja esetleg valaki, hogy innen 50 méterre a Garibaldi köz miért van sok éve lezárva és olyan állapotban konzerválva, hogy a Walking Dead következő évadának minden különösebb előkészület nélkül azonnal hozzáláthatnának?

"az utcában álló házak pincéinek födémszerkezete nincs olyan állapotban, hogy elbírják az ott közlekedő autók terhelését."

Ez egy nagyon régi történet és nem sok előrelépés van....Úgymond SEMMI

Rendelkező rész: 1 pont
https://www.belvaros-lipotvaros.hu/_user/browser/File/hirdetmenyek/SKMBT_C28014011413440_megsz.pdf
 
6981 - 7000 of 7637 Posts
Top