SkyscraperCity Forum banner
21 - 33 of 33 Posts

·
Registered
Joined
·
8,196 Posts
Autobuze electrice pentru patru orașe din România. Ministerul Lucrărilor Publice a atribuit contracte de peste 138 milioane de lei

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a finalizat licitația pentru 51 autobuze electrice de 12 metri lungime destinate transportului public din Alba Iulia, Buzău, Constanța și Ploiești. În orașul Marii Uniri vor circula autobuze cehești SOR (galerie foto).


  • municipiul Alba Iulia - 13 autobuze electrice de cca. 12 m, destinate transportului public urban de călători în relief de șes, 4 stații de încărcare rapidă și 13 stații de încărcare lentă; oferta declarată câștigătoare a fost de 34.221.733 lei fără TVA.
  • municipiul Buzău - 9 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători în relief de șes, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă; oferta declarată câștigătoare a fost de 24.893.100,50 lei fără TVA.
  • - municipiul Constanța- 20 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători în relief de șes, 5 stații de încărcare rapidă și 20 de stații de încărcare lentă; oferta declarată câștigătoare a fost de 55.327.953,30 lei fără TVA.
  • - municipiul Ploiești- 9 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători în relief de șes, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă; oferta declarată câștigătoare a fost de 24.200.262 lei fără TVA.
 

·
Registered
Joined
·
450 Posts
Discussion Starter · #25 · (Edited)

·
Registered
Joined
·
9,908 Posts

"Trecând autostrada Ploieşti - Buzău chiar pe acolo, prin spatele zonei industriale, unde începe şi comuna Ţinteşti, ne avantajează foarte mult să realizăm această unire. Mai mult decât atât, viitorul drum expres Buzău - Brăila, care va pune în valoare podul care se construieşte peste Dunăre, trece tot pe teritoriul comunei Ţinteşti şi al municipiului Buzău. Acest proiect ar fi şi un exemplu pentru România. Ştiţi că a încercat şi domnul Ilie Bolojan de două ori, a pierdut ultima data, în 2015, la doar 1,6 procente. Inclusiv dumnealui, chiar dacă el e liberal şi eu social-democrat, a spus că va veni şi va face campanie la Buzău pentru acest proiect, fiind un lucru necesar", a mai explicat primarul.
 

·
Registered
Joined
·
76 Posts
Grădina dintre blocuri proiectul pe Anuala.

Am mai gasit si asta Un nou parc în Buzău. Contract semnat cu firma executantă.

Ma tot uit legat de Conacul Marghiloman daca reusesc sa faca ceva legat de grajduri, dar pare ca nu prea e nimic in media.

Sigh postasem din greșeală la București...
 

·
Registered
Joined
·
43 Posts
Salut Buzoieni,

Astazi ma plimbam prin orasul vostru si am descoperit blocul acesta (gem). Pare un bloc comunist facut in anii '50 renovat intr-un stil frumos.

Stie cineva istoria?


 
21 - 33 of 33 Posts
Top