Wolałbyś mieszkać przy Fordońskiej, czy przy Brdzie?Przy ulicy Fordońskiej mógłby być najwyższy bo słabo to wygląda
Przy Fordońskiej, lubię patrzeć jak funkcjonuje jedna z ważniejszych dróg w mieścieWolałbyś mieszkać przy Fordońskiej, czy przy Brdzie?
To zapewne należysz do mniejszości, dlatego najmniejszy budynek jest przy ulicy.Przy Fordońskiej, lubię patrzeć jak funkcjonuje jedna z ważniejszych dróg w mieście
I na odwrót. Miałem klienta, który kupił mieszkanie w RT na 12 piętrze. Twierdził, że żona chciała wyżej, ale on się uparł na 12 bo wyżej "nie było czuć klimatu rzeki".Myślę, że po 48 godzinach patrzenia jak funkcjonuje jedna z największych dróg w mieście marzyłbyś o tym, żeby jednak widzieć jak spokojnie płynie sobie woda. Jeśli nie jesteś 100m ponad poziomem tej drogi, to masz całą jej uciążliwość w pakiecie z mieszkaniem.
Z ciekawości: co się zmieniło latem? Doszły zapachy z rzeki?(...)
To było wczesną wiosną. Latem już taki zadowolony nie był.
Dokładnie. W dodatku średnie.Z ciekawości: co się zmieniło latem? Doszły zapachy z rzeki?
Zdziwiłbyś się, ale jednak czuć.Właśnie miałem zadać podobne pytanie, a o ewentualne zapachy z rzeki przecież na 12. sztoku to już dość trudno.