To którą restaurację bierzemy na pierwszy ogień
?
zaproponuj.przesiadywanie w restauracjach to domena urzędników :banana:To którą restaurację bierzemy na pierwszy ogień?
Dla przykładu według tej strony we Włocławku jest jedna restauracja :lol: :lol: :lol:I nadal na gastronautach brakuje wielu wpisów![]()
Na taki kiepski żart odpowiem prawdziwym faktem: w sektorze prywatnym we Włocławku najlepiej się zarabia w całym województwie... Wniosek?^^
Bo ich nie stać na bywanie w restauracjach![]()
slaby zart...^^
Bo ich nie stać na bywanie w restauracjach![]()
zgadza się.meluzyna jest przebrzmiała.poza tym bywalcy to raczej "ą""ę".wiecie o co chodzi.poza tym pretensjonalny wystrój.nigdy tam nie chodziłem.W Meluzynie nie, kiepski wystrój, kiepskie jedzenie.
Za to w pierogarni bywam, niezłe, chociaż jadałem zdecydowanie lepsze. Ale cena, klimat, obsługa, wszystko na plus, więc jestem tam w miarę częstym gościem![]()
w Poznaniu ZAWSZE ale to zawsze jadam w Elicie koło Kupca.i zawsze ale to zawsze jadam tam najlepsze zrazy wołowe na świecie.wstyd sie przyznac ale lepsze niz u mamy.zrazy u Sowy , które sa po prostu suche moga sie schowac.W Poznaniu 124. Ale jesteśmy bogaci :O.