SkyscraperCity Forum banner

Bydgoszcz Photo Contest

3398 Views 29 Replies 13 Participants Last post by  kacper1000
Zapraszam do uczestnictwa w pierwszej edycji konkursu BYDGOSZCZ PHOTO CONTEST. Jest to dość nietypowa zabawa, gdyż autorzy przewidzieli nagrodęJ

Z A S A D Y:

1. Obowiązuje limit trzech zdjęć na osobę.

2. Każde zdjęcie postujemy w osobnym wątku.

3. Zdjęcia powinny dotyczyć jedynie miasta Bydgoszczy.

* Każdy wątek z ocenianym zdjęciem powienien zawierać poll skłądający się z 10 opcji: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Zalecane jest żeby poll był publiczny (w opcjach zaznaczamy "make votes public")

4. Aby przejść do finału, zdjęcie musi otrzymać co najmniej 10 głosów.

5. Zdjęcia oczywiście powinny być waszego autorstwa.

6. Mieszkańcy miasta Bydgoszczy nie mogą brać udziału w konkursie (Ewentualnie ich zdjęcia mogą stanowić inspirację, lecz nie zostaną nagrodzone).

7. Konkurs odbywa się w 2 turach - przez dwa tygodnie postujemy i oceniamy zdjęcia, a po dwóch tygodniach rozpoczyna się tygodniowy finał.

8. Przed nazwą zdjęcia wpisujemy: [BPC]. Tak by odróżnić fotki biorące udział w polskiej edycji UPC.

JAK ZAPOSTOWAĆ PRAWIDŁOWY POLL:

1. Gdy zakładacie nowy wątek, pod ramką z tekstem znajduje się okienko "Yes, post a poll with this thread", które należy zaznaczyć. Pod spodem jest okienko z liczbą opcji, w które wpisujemy 10.

2. Po kliknięciu w "Submit New Thread", pojawiają się opcje polla, wypełniamy je od 10 u góry do 1 u dołu.

3. Pod opcjami znajduje się okienko "make votes public", które należy zaznaczyć.

4. Klikamy w "Submit New Poll" i gotowe

NAGRODA:

1. Nagrodą za zwycięstwo jest książka pt. „Bydgoszcz piękna i romantyczna”.

2. Przewidziana jest również specjalna nagroda przyznawana przez jury.
See less See more
Status
Not open for further replies.
1 - 20 of 30 Posts
1. Nagrodą za zwycięstwo jest książka pt. „Bydgoszcz piękna i romantyczna”.
To się nazywa oksymoron :D

MSPANC ;)
Kędziorze drogi, nie podzielam Twojego zdania. Konkurs jest dobry i mam nadzieję, że znajdą się chętni do udziału w nim :)
kędzior;13275867 said:
beznadziejny pomysl, watek do zamkniecia
Nikt nie namawia Cię do udziału...
Tym razem nie zgodzę się z Intensem, jednak namawiamy!
Kędzior, działaj :)
Jeśli uda Ci się zrobić fotomontaż z Twoją "sanitarną" propozycją na Bydgoszcz, wygrasz bez wątpienia!
Pomysł może i fajny, ale radze dopuscic Bydgoszczan, bo skonczy się na 6 zdjęciach w tym max 3 niezłych.
Każdy szanujący się bydgoszczanin już ma tą książkę ;) :cheers:
Dwa tygodnie to szmat czasu, zapraszamy wszystkich chętnych do nas. Nocleg i gościna w zestawie ze zwiedzaniem dziennym jak i nocnym ;)
A zaliczysz mi egzaminy? ;)
To biore kapcie i rano wpadam :D
Fajny pomysł, a książkę oczywiście mam jak każdy szanujący się bydgoszczanin.
Zależy z kim. Jest pewne pole manewru ;)
heh nie sądze, żeby zdrowy na umyśle człowiek byłby zainteresowany tym o czym ja myśle że ty myślisz :).
^^

Źle myślisz :)

PS. Schabie: dr Szczukowski i dr Norkowska... Lit. Staropolska/ Lit. Oświecenia.

Mogą być 3 :)
See less See more
Naprawdę dziwny pomysł, szkoda też ze nikt tego ze mną nie konsultował...
Blah, jedyne zdjęćie z bydgoszczy jakie mam już wrzuciłem... Trzeba przejrzeć archiwa :)
Jeszcze raz zapraszam do nas :)
Przyjeżdżacie za swoje, imprezujecie za nasze. Dobry pomysł ;) ?

BTW
Sobo, bywaj częściej na gg. Konsultacje przeprowadziliśmy tak szerokie, jak się dało ;)

Edit:
Admiral, myślę, że Twoje zdjęcie może wziąć udział w tym konkursie.
See less See more
Naprawdę dziwny pomysł, szkoda też ze nikt tego ze mną nie konsultował...
Pukałem, pukałem i nic. PB się zgodził, Macieks nie miał również przeciwwskazań.
1 - 20 of 30 Posts
Status
Not open for further replies.